Drie keer extra winst met je sport-multiples

Als sportfanaat wil je je niet niet tot maar één discipline beperken, toch?! 

Je wilt tegen de sterren op combineren en er nog eens vet mee verdienen ook. Daarom krijg je bij Unibet niet alleen het ruimste aanbod weddenschappen en sportdisciplines, maar heb je deze week ook drie winstverhogingen (+10%, +20%, +30%) die je voor sport-multiples kan gebruiken. 

Voetbal, basket, atletiek, tennis: hoe meer selecties in je multiple, hoe hoger de profit boost die je kan gebruiken!

Wanneer?

Van donderdag (12.00) tot en met zondag (23.59).

Aantal selectiesProfit Boost
3 selecties10%
4 selecties20%
5 selecties of meer30%
 


Hoe werkt het?

Step1image

Plaats een multiple met selecties uit je favoriete sportdisciplines.

Pre-match; max. inzet: €25; min. 3 selecties; alle sport.

Step2image

Kies de winstverhoging die in het wedformulier verschijnt.

Hoe meer selecties, hoe hoger de profit boost die je kan gebruiken.

Step3image

Verhoog je winsten tot €6.750!

Drie profit boosts per week geldig tot en met zondag (23.59 uur).

 

Wed nu
Algemene voorwaarden
  • Er is geen inschrijving vereist voor deze promotie.
  • Deze promotie loopt van wekelijks van maandag (00.00 uur) tot en met zondag (23.59 uur).
  • Alleen pre-match weddenschappen op sport komen in aanmerking voor deze promotie.
  • Alleen combinatieweddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie.
  • De winstverhoging van 10% kan uitsluitend gebruikt worden voor een combinatieweddenschap van drie selecties, die van 20% voor een combinatieweddenschap van vier selecties en die van 30% voor één van vijf of meer selecties.
  • Minimumnotering per selectie: 1.20.
  • Maximuminzet: €25
  • De winst die voortkomt uit een winstverhoging kan maximaal €6.750 bedragen.
  • Weddenschappen waarvoor de cash-outfunctie wordt gebruikt, komen niet in aanmerking.
  • Alleen voor echt geld spelen telt mee voor deze promotie. Weddenschappen geplaatst met een sportprijs, speelgeld of aanbieding komen niet in aanmerking.
  • Unibet behoudt zich het recht voor om deze promotie op om het even welk moment te wijzigen of stop te zetten.
  • De algemene voorwaarden van Unibet blijven van toepassing.
  • Laatste update van de promotionele voorwaarden: 9 juli 2020 om 8.45 uur.