Hoe gebruik ik mijn Profit Boost Ticket?

pb generic profit boost au

Bij Unibet kun je regelmatig profiteren van promoties waarmee jij een Profit Boost Ticket kunt verdienen. Dit houdt in dat je een weddenschap kan kiezen waarbij je bijvoorbeeld 25% meer winst krijgt als ze juist is. Het kan zijn dat de weddenschap aan bepaalde criteria moet voldoen, voordat je het Profit Boost Ticket kunt gebruiken.
 

Waar kan ik zien of ik een profit boost ticket heb?

Als je ingelogd bent, kun je op de Sport-pagina 'Mijn gratisweddenschappen/Winstverhoging' selecteren (links in het menu). Hier kun jij controleren of er een profit boost ticket voor jou beschikbaar is. Je kunt de pagina ook terugvinden door hier te klikken:

Het profit boost ticket is hier dus enkel geldig voor viervoudige weddenschappen of groter op de Jupiler Pro League. De maximum inzet is €10 en de maximale inzet is €1.000.
 

Hoe kan ik het profit boost ticket gebruiken?

Een profit boost ticket verschijnt wanneer je een geldige weddenschap selecteert in de Sportsbook client. In dit geval dus wanneer je minimaal 4 wedstrijden van de Jupiler Pro League selecteert. Voor het gebruiken van het profit boost ticket klik je in de betslip op bonusaanbiedingen en vervolgens op de 25% winststijging.

Je kan kiezen voor welke weddenschap je het profit boost ticket gebruikt. Wanneer je die weddenschap verliest, zal het profit boost ticket vervallen. Bij winst van de weddenschap zal Unibet je winsten verhogen met 25%.

Bijvoorbeeld: Je plaats €10 op een viervoudige weddenschap en dit zou normaal odds hebben van 4.49 wat een winst van €44.90 zou genereren. Indien jij deze weddenschap wint zal Unibet jouw winst verhogen met 25% tot €53.60.

Bij het winnen van onderstaande weddenschap ontvang je dus €53.60 cash in plaats van €44.90:

Veel succes!