Pot-limit Omaha Guaranteed Toernooien

Bij Unibet bieden we elke dag iets meer dan 20 Pot limit Omaha-toernooien aan met een gegarandeerde prijzenpot.

Pot limit Omaha-toernooien zijn een uiterst spannende vorm van pokertoernooien.  Bij Omaha poker krijg je vier hole cards en moet je twee van hole cards gebruiken met drie van de gemeenschapskaarten om je hand te maken. Ontdek al onze Omaha-toernooien hieronder.

Nog nooit Omaha gespeeld?

Geen probleem! Bekijk gewoon even onze instructievideo onder het overzicht waarin je de basics leert van Pot limit Omaha.

Volledig toernooischema
Schema per buy-in

Tutorial video

Pol Limit Omaha - het spel leren

Het kan even wennen zijn om Pot Limit Omaha te beginnen spelen als je Texas Hold’em gewoon bent. Er zijn meer kaarten in het spel en er zullen vaker handen zijn met hogere waarde.

Op het vlak van standaard pokerstrategie zul je merken dat er bij PLO veel meer situaties zijn waarbij het verleidelijk zal zijn om door te gaan met veel drawing hands. Het is echter belangrijk om de sterkste hand vaker te trekken omdat je anders slechts met zwakke straights en flushes zult zitten terwijl je tegenstanders sterkere drawing hands hebben.

Pocket pairs zijn niet zo sterk als in Texas Hold'em

Je zult ook merken dat beginnende pokerhanden met hoge pocket pairs niet zo waardevol zijn in Omaha. Omdat elke speler vier hole cards krijgt, zal de winnende hand in Omaha gemiddeld veel sterker zijn dan de winnende hand in Hold'em. Een paar azen kan sterk genoeg zijn om de pot te winnen in Hold'em, maar in Omaha is het onwaarschijnlijk dat dit sterk genoeg zal zijn om de pot te winnen;

Een goede beginstrategie bij Omaha kan om drawing hands als straights en flushes te krijgen tegen spelers waarvan je denkt dat ze hun handen met hoge pairs overspelen.

Speel Pot Limit Omaha