Wat moet u anders doen in Pot Limit Omaha (PLO)?

januari 20, 2016

Bij Unibet Poker zijn er veel spelers die Pot Limit Omaha spelen, maar het kan een moeilijk spel zijn om op over te schakelen als u gewoonlijk Texas Hold’em speelt. Er zijn meer kaarten in het spel en er zullen vaker sterke handen voorkomen.

Pocket Pairs Zijn Niet Zo Sterk Als In Texas Hold’em

U zal ondervinden dat pokerhanden met hoge pocket pairs niet zo waardevol zijn in Omaha. Omdat elke speler vier persoonlijke kaarten krijgt gedeeld, zal de gemiddelde winnende hand in Omaha veel sterker zijn dan de gemiddelde winnende hand in Hold’em. Een pair azen kan in Hold’em sterk genoeg zijn om de pot op de river te winnen, maar in Omaha is het heel onwaarschijnlijk dat die hand sterk genoeg zal zijn om de pot te winnen.

Een goede beginstrategie in Omaha is trachten straights en flushes te halen tegen spelers waarvan u denkt dat ze te veel inzetten voor een hoog pair.

Indien u meer informatie wenst over Pot Limit Omaha, kunt u hierboven de video met de handleiding eens bekijken.

Probeer Pot Limit Omaha Met Gratis Cashgametickets

Bij Unibet Poker kunt u via onze maandelijkse  uitdagingen en missies vaak gratis cashgametickets voor Pot Limit Omaha winnen. Op die manier kunt u Pot Limit Omaha leren spelen zonder uw eigen bankroll op het spel te zetten.

Indien u nu meteen wilt overgaan tot actie, registreer u dan bij Unibet  en ga naar de cashgames Omaha in onze pokerlobby.

Registreer nu