Ranking Van De Pokerhanden Met Spiekbriefje - Beginnerscursussen Poker

U heeft het volgende oude gezegde vast al eens gehoord: 'U heeft een dag nodig om poker te leren, maar een leven lang om een meester te worden.' Daar zit behoorlijk wat waarheid in, want u moet veel oefenen en ervaring opdoen om beter te worden in online poker. Maar met de correcte leerstrategie en pokertips zal u veel sneller een pokermeester worden, zelfs wanneer u start als een volledige beginner.

In Texas Hold'em, de populairste pokervorm, maakt het niet uit waar de kaarten vandaan komen. U kan een hand maken met uw twee persoonlijke kaarten en drie op de tafel, met een persoonlijke kaart en vier kaarten op de tafel, of met alle vijf de kaarten op de tafel. Denk eraan dat wanneer u alle vijf de kaarten op de tafel gebruikt, uw tegenstander minstens dezelfde hand heeft, en mogelijk ook een betere hand.

Bij Pot Limit Omaha zijn de regels helemaal anders. Vergeet zeker niet onze  gids te lezen en de video te bekijken over Pot Limit Omaha  voor meer informatie.

a4-poker-hands-dutch.jpg

Basisranking Van De Pokerkaarten

Poker volgt dezelfde basisranking als vele andere kaartspellen. Ace (aas) is de hoogste kaart, gevolgd door King (heer), Queen (dame) en Jack (boer). En van daar gaat het naar beneden van 10 tot 2. Dit betekent dat een pair aces hoger is dan een pair kings, en dat drie jacks beter zijn dan drie 7's

Hoogste Kaart In Straight Of Flush Is Beslissend

Als u dezelfde hand heeft als uw tegenstander, bijvoorbeeld een straight, dan telt de  hoogste kaart in de straight. Een straight van 10 tot aas verslaat dus een straight van 9 tot king. Hetzelfde geldt voor andere dezelfde handen.

Uw Hoogste Kaart Vervolledigt Uw Hand

Als de pokerhand niet wordt gevormd met vijf kaarten, bijvoorbeeld een four-of-a-kind, dan is de laatste kaart de hoogste beschikbare kaart. Dit kan een persoonlijke kaart zijn of een kaart op tafel. Hetzelfde geldt voor twee pair en een pair.

Spiekbriefjes Over Pokerhanden Om Te Downloaden En Naast U Te Houden

Indien u nog steeds online poker aan het leren bent, is het misschien een goed idee om het spiekbriefje als referentie te gebruiken. U kan de afbeelding downloaden en ze openen wanneer u poker aan het spelen bent om bij te houden welke handen de beste zijn.

Speel poker bij Unibet