Hoe wordt u beter in online poker? Beginnerscursus Poker

U heeft het volgende oude gezegde vast al eens gehoord: 'U heeft een dag nodig om poker te leren, maar een leven lang om een meester in poker te worden.' Daar zit behoorlijk wat waarheid in, want u moet veel oefenen en ervaring opdoen om beter te worden in online poker. Maar met de correcte leerstrategie en pokertips zal u veel sneller een meester in poker worden, zelfs wanneer u start als een volledige beginner.

POKERGIDS OM SNELLER BETER TE WORDEN IN POKER

Leer over  handenrankings, sterkte van de handen en het voordeel van positie. Er is niets eenvoudiger dan te leren welke handen en speelstijl u het meeste geld opleveren, door enkel en alleen de basis van pokertheorie te leren.

We hebben een aantal pokergidsen opgesteld over verschillende onderwerpen. Zorg dat u deze gidsen eens leest. U kan over de belangrijkheid van positie in poker lezen, over  hoe u de hand van uw tegenstander moet lezen ,  welke handen u zeker moet spelen en de classificatie van de handen.

POKERTIP 1: HAAL HET MAXIMUM UIT GROTE POKERHANDEN

Probeer altijd de maximumwaarde te halen uit uw grote handen. Met de maximumwaarde bedoelen we het winnen van zo veel mogelijk chips wanneer u een goede pokerhand heeft. Sommige spelers zijn bang dat ze geen grote pot zullen binnenhalen met een goede hand en zullen proberen hun tegenstanders in de pot te houden door minder in te zetten. Wat deze spelers vaak niet beseffen is dat ze vaak geen waarde (te winnen chips) krijgen voor hun grote pokerhanden.

Minder waarde van uw grote pokerhanden betekent minder algemene winst  - houd dit in gedachten. Denk in plaatst daarvan aan hoeveel geld u kunt inzetten om de het maximum uit uw hand te halen.

POKERTIP 2: GEBRUIK LOGICA EN NIET EMOTIES AAN DE POKERTAFEL

Leer hoe u beslissingen moet nemen gebaseerd op logica en niet enkel en alleen op emoties. Emoties zijn onvermijdelijk in poker en ze maken het spel leuk, maar wanneer u slechte beslissingen neemt op basis van uw emoties, zal dat uw pokerspel negatief beïnvloeden.

En dat kan bijgevolg leiden tot nog meer fouten en nog een slechter pokerspel. Dit wordt ook 'op tilt zijn' of 'tilt' genoemd in de pokerwereld. Het is een bijzonder kostbare gebeurtenis in online poker en moet daarom zo veel mogelijk worden vermeden. Probeer in plaats daarvan zo veel mogelijk goede en logische beslissingen te nemen op een consistente manier.

Evalueer uw eigen spel en uw emoties nadat u poker heeft gespeeld. Werp een terugblik op de kwaliteit van uw spel. Noteer wat u goed deed en waar nu nog kan verbeteren. Houd rekening met die notities wanneer u de volgende keer speelt;

POKERTIP 3: OEFENING BAART KUNST - SPEEL DUS ONLINE!

Het beste en het meestvoorkomende advies is om meer poker te spelen. Ervaring en pokerskills worden hoofdzakelijk ontwikkeld door het spel te spelen. Hoe meer u speelt, hoe waarschijnlijker het is dat u zich voorheen al in een bepaalde situatie bevond en dat u van die situatie heeft geleerd. Daarmee bedoelen we bepaalde situaties onder bepaalde omstandigheden.

Voorbeeld: de speler voor u heeft net gefold, u heeft een Ace Jack en beslist om te raisen, en een andere speler re-raiset uw raise. Experimenteren en uitvoeren zijn de beste manieren om te bepalen welke speelstijl het best is om het maximum te halen uit bepaalde pokerhanden. Maar terwijl u aan het spelen bent, moet u zeker de pokertips die we hierboven hebben vermeld in gedachten houden om sneller beter te worden in poker.

Veel plezier en  veel succes aan de pokertafels!

Speel poker bij Unibet