Features

sw_pokerMyProfile

Mijn Profiel

Jouw vooruitgang op één plaats. Pas hier jouw alias, avatar en tafelachtergrond aan en krijg toegang tot jouw tickets, beloningen en bonussen.

pokerAchievements_sw

Achievements

Er zijn een enorm aantal achievements die je kunt vrijspelen. Begin vandaag nog met verzamelen en krijg erkenning door ze op je avatar te spelden.

sw_PokerIDs

Pokeridentiteiten

Ben je erop betrapt dat je net een beetje te vaak bluft? Verander je identiteit. Ben je bang dat iemand weet hoe jij je azen speelt? Verander je identiteit. Blijf onvoorspelbaar door je pokeridentiteit (alias) tot maximaal drie keer per dag te veranderen.

sw_pokerQuickSeat

Quick seat lobby

Zoek een spel met minimale inspanning. Je kiest een spel, de vorm en de stake, en gaat van start. Als er op dat moment geen spel van dat type wordt gespeeld, wordt het gestart wanneer drie mensen hun interesse hebben aangegeven. Alle tafels worden willekeurig ingedeeld om er zeker van te zijn dat alle spellen eerlijk verlopen.

sw_pokerCashticket

Cash Game-Tickets

Prijzen in de vorm van Cash Game-tickets met achievements, missies en promoties. Je kunt je tickets terugvinden op je profielpagina in de cliënt. Mis ze niet, ze vervallen na verloop van tijd.

sw_pokerTourticket

Toernooitickets

Verdien toernooitickets door ze te winnen of door ze toegekend te krijgen via achievements, missies en promoties. Ga naar je profielpagina om alle ticketinformatie te bekijken.

Aanbod van games

pokerPage_cashgames_200x200

Cash Games

Omaha en Texas Hold'em Cash Games zijn 24 uur per dag beschikbaar. Buy-ins variëren van €2 tot €200, kies dus je level en ga voor goud.

pokerPage_fastpoker_200x200

Banzai

Een nieuw type cashgame waarbij je shortstack speelt. Door de maximum buy-in van 10 big blinds wordt poker nog spannender!

pokerPage_sitngo_200x200

Sit and Go

Kies een buy-in die past bij je budget en ga zitten, zodra de tafel vol is gaat het spel van start. Sit and Go-toernooien duren normaal gesproken minder dan een uur en zelfs als beginner heb je goede kansen om geld te winnen.

pokerPage_tournaments_200x200