Geld storten

Je kunt snel en veilig geld storten vanaf je bankrekening, via prepaidkaarten  zoals Paysafecard en Ukash of door middel van online overschrijvingsdiensten zoals Moneybookers en NETELLER.

Ga naar ‘Mijn Rekening’ en selecteer ‘Storten’ om de verschillende betaalmethodes te bekijken. Je ziet daar ook de kosten en overschrijvingstijden voor iedere methode.

Geld storten vanaf je bankrekening

Als je geld direct vanaf je bankrekening wilt storten moet je de gegevens van onze bankrekening weten.

Selecteer ‘Storten’ in ‘Mijn Rekening’. Ga naar het tabblad ‘Bankoverschrijving’ om onze gegevens te bekijken.

Volg de instructies nauwkeurig en zorg ervoor dat je je unieke referentienummer (rood gemarkeerd) vermeldt. Hiermee kunnen wij namelijk zien op welke rekening we je geld moeten storten.

Als je vergeten bent je referentienummer te vermelden moet je contact met ons opnemen, wij helpen je dan verder.

In sommige landen is het mogelijk een realtime-overschrijving te doen met internetbankieren. Als dit in jouw land mogelijk is wordt dit duidelijk vermeld op de pagina ‘Storten’.

Mijn storting is niet doorgekomen

Op de pagina ‘Storten’ kun je voor iedere betaalmethode zien hoe lang het duurt voordat het geld op je Unibet-rekening staat. De meeste methodes duren bijvoorbeeld slechts 2-3 minuten, maar bankoverschrijvingen kunnen 2-3 dagen duren als gevolg van vertragingen in het banksysteem.

Neem contact met ons op als het geld na de vermelde periode nog steeds niet op je rekening is bijgeschreven. Wij zoeken dit dan voor je uit.

 

Veelgestelde vragen

Waarom is mijn storting niet zichtbaar in mijn account?
Bekijk de duur van je betaalmethode en denk eraan om weekends en vakantiedagen niet mee te tellen. Stortingen kunnen langer duren tijdens drukke periodes. Gelieve ons te contacteren via mail als het...

+ Lees meer

Kan ik geld storten of afhalen met een betaalmethode die niet op mijn naam staat?
Nee, je kan enkel storten of afhalen op je Unibet account met een betaalmethode die op jouw naam staat. Je kan bijvoorbeeld geen geld storten op de account van een vriend.
Brengen jullie kosten in rekening voor het storten van geld?

Als er kosten in rekening worden gebracht voor de manier van betalen die je hebt gekozen staan deze vermeld op de pagina ‘Storten’. Zelfs wanneer wij geen kosten in rekening brengen voor een bepaalde...

+ Lees meer