Problemen met inloggen

Details login vergeten?

Username vergeten?

Je kan je ook aanmelden met je emailadres

Wachtwoord vergeten?

Stel je wachtwoord opnieuw in door op 'Vergeten' te klikken op de plaats waar jij je dient aan te melden.

Account geblokkeerd?

Dit kan slechts een tijdelijke blokkering zijn. Indien dit zo is kan jij je wachtwoord opnieuw instellen door op 'Vergeten' te klikken op de plaats waar jij je dient aan te melden.

Zelfuitsluiting

Je kan je niet aanmelden wanneer je jezelf hebt uitgesloten. Onze medewerkers kunnen je account onder geen enkele omstandigheid heropenen. Gelieve te wachten tot de periode van zelfuitsluiting is afgelopen vooraleer ons te contacteren.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen wanneer je maar wilt. Log in bij Unibet, ga naar je ‘Mijn account’-pagina en klik op 'Gegevens bekijken/bewerken'. Je kan je wachtwoord wijzigen onder "beveiliging"

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?
Nee, je Unibet-gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd, dit is namelijk wat je account uniek maakt.
Mijn account is geblokkeerd. Wat zal ik doen?

Er zijn verschillende redenen waarom je account geblokkeerd kan zijn. Indien je account is geblokkeerd door het foutief invoeren van je wachtwoord kan je steeds je wachtwoord opnieuw instellen door op...

+ Lees meer

Kan ik meer dan één account hebben bij Unibet?

Nee – iedere persoon kan slechts één account hebben. Gelieve ons te contacteren indien je niet zeker bent of je al een account hebt. Gelieve geen tweede acount te openen