Je persoonlijke gegevens bewerken

Al je persoonlijke gegevens zijn beschikbaar op je ‘Mijn account’-pagina wanneer je bent ingelogd op de Unibet-site. Je kunt je e-mailadres gemakkelijk bijwerken of je gegevens wijzigen, bijvoorbeeld wanneer je bent verhuisd of wanneer je je wachtwoord wilt veranderen.

Als je voor- of achternaam is veranderd of als je naar een ander land bent verhuisd, vragen we je contact met ons op te nemen omdat we om een identiteitsbewijs moeten vragen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen wanneer je maar wilt. Log in bij Unibet, ga naar je ‘Mijn account’-pagina en klik op 'Gegevens bekijken/bewerken'. Je kan je wachtwoord wijzigen onder "beveiliging"

Nee, je Unibet-gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd, dit is namelijk wat je account uniek maakt.
Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Log in en selecteer ‘Gegevens bewerken’ in je account