Je wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen wanneer je maar wilt. Log in je Unibet-account in en klik op de knop ‘Gegevens bekijken/wijzigen’.

Het is verstandig om je wachtwoord regelmatig te wijzigen.

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.Wat moet ik doen?

Gebruik de link ‘Vergeten?’ in het login-venster. Voer je gebruikersnaam in. Je ontvangt dan een e-mail met een link naar de pagina waar je je wachtwoord kunt resetten.

Je moet het antwoord op de...

+ Lees meer

Waarom kreeg ik geen mail om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen?

Gelieve eerst je ongewenste mails te controleren. Je kan ook ons emailadres [noreply@unibet.com] toevoegen aan je vertrouwde contactpersonen en een andere mail aanvragen om je wachtwoord opnieuw in te...

+ Lees meer

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?
Nee, je Unibet-gebruikersnaam kan niet worden gewijzigd, dit is namelijk wat je account uniek maakt.
Zijn er leeftijdsbeperkingen om een account bij Unibet te kunnen openen?
Je bent nooit te oud om een gokje te wagen, maar je kunt wel te jong zijn. Minderjarigen (jonger dan 18 in de meeste landen) kunnen geen Unibet-account openen. In België kun je Sportweddenschappen...

+ Lees meer