Problemen oplossen

Als je problemen hebt met de Unibet-website volg je de onderstaande stappen:

• Controleer of je pop-upblokkering is uitgeschakeld
  • Zorg ervoor dat de meest recente versies van Java en Adobe Flash Player zijn geïnstalleerd op je computer. Klik op de onderstaande links om Java en Flash Player te downloaden.
  • Zorg ervoor dat je meest recente versie van je browser is geïnstalleerd.
  • Vergeet niet dat je moet inloggen om sommige producten te gebruiken.
  • Controleer of je firewall is ingeschakeld.

Als je nog steeds problemen hebt kan onze klantenservice je misschien verder helpen. Neem contact met ons op en houd zoveel mogelijk van de onderstaande informatie bij de hand:

• Je gebruikersnaam
  • Besturingssysteem
  • Foutmeldingen, geef zo mogelijk een schermafbeelding
  • Is dit de eerste keer dat je dit probleem tegenkomt of is het een terugkerend probleem?
  • Heb je een firewall? Zo ja, welke?