Technische vereisten

Unibet ondersteunt de nieuwste browsers. Gelieve de laatste update van jouw browser te installeren om te kunnen genieten van de beste Unibet-ervaring. Wij raden het gebruik van de laatste versies van deze browsers aan: Google Chrome, Firefox, en Internet Explorer.

De minimale systeem- en computervereisten zijn:

• Pentium III Class PC (500Mhz)
  • Mac G4 (alleen Internet Explorer of Firefox)
  • 128 MB RAM

Zorg ervoor dat de meest recente versie van je browser en de meeste recente versies van Java en Adobe Flash Player zijn geïnstalleerd op je computer.

Klik op de onderstaande links om Java en Flash Player te downloaden.