Jezelf beschermen

Wij raden jou aan om op dezelfde manier om te gaan met jouw Unibet-rekening zoals met jouw rijksregisternummer, paspoort en huissleutels.Hieronder kan je een eenvoudige gids terugvinden over je jouw rekening veilig kan houden.

Het gebruik van verschillende login gegevens voor verschillende sites

Het gebruik van verschillende gebruikersnamen en paswoorden voor verschillende websites, voornamelijk bij belangrijke websites die jouw financiele en persoonlijke informatie bevatten, zorgt ervoor dat criminelen geen toegang krijgen tot al jouw rekeningen als jouw gegevens gestolen worden.

We raden je aan om een wachtwoord te nemen dat bestaat uit een combinatie van cijfers, speciale karakters en hoofdletters omwille van veiligheidsredenen.

Wees op je hoede van links die je ontvangt via e-mail en berichten

Klik nooit op een link in een verdachte e-mail. Verdachte e-mails kan je aan de volgende kenmerken herkennen:

•    Alarmerende berichten en bedreigingen voor het sluiten van een rekening
•    Aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn
•    Slechte grammatica en spelfouten

Zoek het adres op via jouw web browser en kijk na of het bedrijf van wie je een mail kreeg effectief bestaat.

Veiligheid mobiele telefoon en tablet

Vergrendel jouw telefoon met een PIN code of paswoord om ervoor te zorgen dat jouw data veilig is in het geval dat je jouw telefoon verliest.

Het is verleidelijk om in te loggen op een onbeveiligd WiFi network als je onderweg bent, maar weet dat als het gemakkelijk is voor jou om in te loggen het ook gemakkelijk is voor hackers om jouw toestel binnen te dringen.

Fabrikanten geven doorgaans patch updates vrij om fouten in de software te herstellen en om ervoor te zorgen dat je kan genieten van een veilige speelervaring. Kijk regelmatig na of de laatste versie van jouw besturingstoestel geinstalleerd is op jouw toestel en update jouw apps regelmatig om te kunnen genieten van de beste beveiliging.