Veiligheid van jouw rekening

De beste manier om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van jouw rekening is de informatie over jouw rekening met niemand te delen. Vanaf het moment dat je gegevens over jouw rekening met iemand deelt verlies je controle over jouw rekening.

Vermijd het delen van persoonlijke informatie

Chatten met jouw medespelers in het casino maakt de ervaring gezelliger, maar let op dat je nooit persoonlijke informatie of inloggegevens deelt.

Wees extra voorzichtig als je jouw Unibet-rekening in openbare plaatsen of op gedeelde computers gebruikt. Let op als je van plan bent om een computer te gebruiken in een internetcafe of een luchthaven terminal, want ze bieden in sommige gevallen niet dezelfde beveiliging die je thuis hebt. Zorg ervoor dat je altijd uitlogt als je gedaan hebt met spelen.

Phishing e-mails

Fraudeurs proberen soms om e-mails na te maken die exact op e-mails van Unibet lijken, zodat je jouw rekeninggegevens met hen zou delen. Je herkent het aan:

•  Gebruik van dringende taal
•  Bieden iets wat te mooi is om waar te zijn
•  Leest slecht en staat vol grammaticale fouten
•  Link naar een niet-Unibet domeinnaam

Kijk altijd naar de linknaam van de website en als je niet zeker bent dat je de link kan vertrouwen, mag je er niet op klikken.

Spoof websites

Een spoof website is ontworpen om jou te laten geloven dat de site die je wilt bezoeken een echte site is en deze site te vertrouwen. Phising e-mails linken meestal naar deze sites maar ze kunnen ook voorkomen in de resultaten van een zoekmachine, meestal met typfouten in de naam van de URL.