Installeren van Android-applicaties

Google Play biedt geen applicaties aan waarmee je kan wedden, en daarom dien je onze apps direct te installeren via onze website.

Om de app te installeren dien je 'Unknown sources' toe te laten op jouw toestel.

1. Ga naar ‘Settings’
2. Kies ‘Security’ (of ‘Apps’ voor sommige toestellen)
3. Vink ‘Unknown sources’ aan

Je kan dan onze apps downloaden van de onze Apps pagina in de sectie 'Mobiel'.

Als je de apps gedownload hebt kan je de toestemming van 'Unkown sources' weer uitzetten.

Veelgestelde vragen

Waarom kan ik geen Android-applicaties downloaden van de Google Play store?

Google Play biedt geen applicaties aan waarmee je kan wedden, en daarom dien je onze apps direct te installeren via onze website.

Wat voor invloed heeft het toelaten van 'Unknown sources' op mijn telefoon?

Dat wil enkel zeggen dat je applicaties kan installeren die niet rechtstreeks van Google Play komen. Het wordt vaker gedaan en is de enige manier om applicaties te installeren waarmee je kan wedden.