Een account openen

Het openen van een Unibet-account is heel gemakkelijk – klik op ‘Aanmelden’ en volg de instructies. In slechts een paar minuten ben je al klaar om te spelen met echt geld.

Je moet enkele persoonlijke gegevens invoeren, een veiligheidsvraag instellen en je taal selecteren. Zorg ervoor dat je je gegevens correct en nauwkeurig invoert en vergeet niet dat je maar één account mag hebben.

In sommige gevallen kan om enkele documenten gevraagd worden om je account te verifiëren. We informeren je hierover als dit het geval is.

Bij ons ben je veilig

We hebben alle begrip voor je bezwaar tegen het insturen van gevoelige informative. Daarom gebruiken we 128-bit SSL (Secure Sockets Layer) codering tussen je browser en onze server om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Wij beloven dat wij nooit je persoonlijke gegevens zonder jouw toestemming zullen delen, tenzij wij hier wettelijk toe verplicht zijn of een ernstige overtreding van onze regels.

Geselecteerde valuta

Je Unibet-account heeft één vaste valuta – deze selecteer je bij het openen van je account.

Bijna alles wat je op de website te zien krijgt is in de valuta die je hebt geselecteerd. In enkele gevallen kun je verschillende valuta tegenkomen op de site (bijvoorbeeld in een Europees poolgame dat altijd in Euro's wordt gespeeld). In deze gevallen worden de bedragen die je inzet en wint omgewisseld naar de geselecteerde valuta op basis van de huidige wisselkoersen.

Er kunnen kleine verschillen zijn tussen de vermelde kosten of prijzen en de feitelijk kosten en prijzen als gevolg van schommelingen in de wisselkoersen.

 

Veelgestelde vragen

Zijn er leeftijdsbeperkingen om een account bij Unibet te kunnen openen?
Je bent nooit te oud om een gokje te wagen, maar je kunt wel te jong zijn. Minderjarigen (jonger dan 18 in de meeste landen) kunnen geen Unibet-account openen. In België kun je Sportweddenschappen...

+ Lees meer

Hoe verifieer ik mijn account?

Wanneer er gevraagd wordt om je identiteit, je adres of je stortingsmethode te verifiëren, neem dan een kijkje op de Account Verifieren pagina. Lees het aandachtig door om een onnodig lange...

+ Lees meer

Kan ik namens iemand anders een account openen?
Nee, je kunt geen Unibet-account openen voor iemand anders. Een account mag alleen worden geopend of gebruikt door de eigenaar van het account.
Ik krijg een melding dat mijn emailadres alreeds in gebruik is bij het aanmaken van een account.

Je hebt waarschijnlijk al een account bij Unibet. Je kan slechts 1 account hebben. Gelieve op 'vergeten?' te klikken in het venster waar je het wachtwoord dient in te vullen als je jouw wachtwoord...

+ Lees meer

Ik weet niet zeker of ik al een account hebt, wat moet ik doen?
Neem alsjeblieft telefonisch contact met ons op. We kunnen controleren of je al een account hebt en je je inloggegevens verstrekken. Vergeet niet dat je maar één account mag hebben.