Weet wanneer je moet stoppen

Bij Unibet begrijpen we de mogelijke gevaren van gokken. Het is belangrijk dat jij die mogelijke gevaren ook ziet. Gokken kan namelijk resulteren in een verslaving.

Elke medewerker van onze klantendienst heeft training gevolgd in het adviseren en helpen van iemand die slachtoffer geworden is van een gokverslaving.

Wij werken nauw samen met Gambling Therapy dat opgezet werd om mensen te helpen die getroffen werden door een gokverslaving. Zij bieden steungroepen, live chat en advies via mail aan. De service is volledig gratis voor al onze klanten.

Denk je dat je te veel aan het gokken bent?

Het is belangrijk om je gokgewoonten in de gaten te houden. Op die manier kan je problemen herkennen voor het te laat is.

Wij raden een test aan om jezelf te evalueren met onze test. Deze is volledig anoniem en je antwoorden worden niet opgenomen. Het doel is enkel om jou een beeld te geven of er een gokprobleem zou kunnen ontstaan.

Doe de zelfevaluatie nu

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een stortingslimiet in te stellen. Op die manier zet je een budget voor jezelf op en wij laten jou niet toe om voor meer dan dat bepaald bedrag te spelen. Je kan dit bedrag wekelijks of maandelijks bepalen. Deze stortingslimiet kan makkelijk aangepast worden.

Zet nu een stortingslimiet.

Indien je denkt een pauze nodig te hebben met gokken, bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf uit te sluiten. Kies ervoor om jezelf voor 24 uur, 7 dagen of 6 maanden uit te sluiten. Gedurende deze periode is het onmogelijk om toegang te krijgen tot je account.

Sluit jezelf nu uit

Je kan tevens een aanvraag tot vrijwillige uitsluiting indienen bij de Kansspelcommissie per aangetekende brief of door naar het bureau te komen (Kantersteen 47, 1000 Brussel). Verdere informatie omtrent deze vrijwillige uitsluiting kan worden geraadpleegd via http://www.gamingcommission.be.

Als je het gevoel hebt dat je meer hulp nodig hebt om te stoppen met wedden, dan kun je deze software gebruiken om kansspelsites automatisch te blokkeren op je computer:

Als je nood hebt aan professionele hulp zijn er verschillende associaties waar we jou mee in contact kunnen brengen:

Er is altijd hulp beschikbaar

Wij accepteren enkel spelers ouder dan 18 jaar omdat gokken verboden is voor minderjarigen. We kunnen jou vragen voor identificatie en documentatie om er zeker van te zijn dat je meerderjarig bent. Unibet spendeert veel tijd en middelen om er zeker van te zijn dat er geen minderjarigen spelen op de site. Dit proces dient ook nauwkeurig in de gaten worden gehouden door de ouders van de minderjarige. Minderjarige spelers zijn dus absoluut niet toegelaten om op Unibet te spelen, zelfs niet onder de supervisie van een ouder.

Indien je bezorgd bent dat een minderjarige op Unibet speelt, neem dan gelieve contact op met ons zodat we de nodige stappen kunnen ondernemen. Je kan ook internet filters gebruiken om zo de kans te verkleinen dat minderjarigen kunnen gokken.

We verwijzen je tevens naar de rubriek “Bescherming van de speler” die kan worden geraadpleegd op de website van de Kansspelcommissie, waar je voldoende informatie kunt vinden over mogelijke hulpverlening in jouw regio (zo bijvoorbeeld Centrum Geestelijke Gezondheidszorg VAGGA, VGGZ CAD Limburg, etc.).

Wij zijn lid van de European Gaming & Betting Association (EGBA) en de Remote Gambling Association (RGA). Wij zijn trots om deel uit te maken van het aanmoedigen van verantwoord wedden