Dit is Guessteban Cambiasso

Eerst het wiel. Dan de drukpers. En nu de grote troef van Unibet voor deze fantastische zomer en het nieuwste lid van ons EK voetbal 2016 panel: Guessteban Cambiasso

Hij werd gebouwd door een team van topwetenschappers die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deeltjesfysica, hersenchirurgie en boomkwekerij hebben ingezet. Guessteban Cambiasso heeft één groot doel in zijn leven: het voorspellen van de uitslagen van het EK voetbal 2016. Zoals The Terminator gaat hij recht op zijn doel af. Hij mist een Oostenrijkse tongval, maar biedt toch de absolute Terminator zekerheid voor het voorspellen van voetbaluitslagen. 

La Machine 2

We kregen honderden namen binnen voor onze #PredictionMachine Naming wedstrijd en het kiezen van een winnaar was absoluut geen sinecure. Na lang overleg hebben we toch Twitteraar @MichaelJohnTP aangeduid als winnaar met zijn vindingrijk voorstel Guessteban Cambiasso. Deze overwinning heeft hem twee tickets voor een El Clasico 2016/2017 wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona opgeleverd.

In de loop van het toernooi kun je hier de voorspellingen zien van onze Guessteban Cambiasso