Unibet EK Voetbal 2016 Training Camp

Een high-tech voetbalvoorspellingsmachine. Een met paranormale gaven uitgerust dier. 's Werelds slimste voetbalfan. Dit speciaal samengestelde team van deskundigen zal bewijzen dat ze weten waar ze het over hebben als het gaat om het EK Voetbal 2016. Maar wie eindigt straks als eerste in onze Weg naar Parijs voorspellingentabel?

Werelds moeilijkste voetbalquiz 

Unibet_Quiz_colour

Neem het op tegen 's Werelds moeilijkste voetbalquiz om kans te maken op £500 en een plaats te in ons EK Voetbal 2016 voorspellerspanel. 

Dierlijk instinct

Unibet_Psychic_colour

Maak een opname van de correcte voorspelling van de uitslag van de Champions League-finale door jouw huisdier en wie weet win jij £500 en een plek in ons speciale EK Voetbal 2016 voorspellerspanel.

STAP 1. OPNEMEN STAP 2. UPLOADEN, POSTEN EN DELEN. STAP 3. WINNEN

Plaats jouw video op Facebook, Twitter en Instagram, en zorg ervoor dat je de hashtag #MyPsychicPet vermeldt. Zorg dat je vrienden en familie de video liken en delen. De populairste video's met de juiste voorspelling doen mee met de verloting waarmee wordt beslist wie zal worden opgenomen in ons EK Voetbal 2016 voorspellerspanel.

EK Voetbal 2016 voorspellingsmachine

Unibet_Prediction_colour

Win kaartjes voor El Clasico door ons een naam te helpen bedenken voor onze gloednieuwe EK Voetbal 2016 voorspellingsmachine! Dien jouw suggesties in door ze te plaatsen op Facebook en Twitter met de hashtag #UnibetMachine. Wij selecteren onze zes favorieten en als de machine jouw naam uitkiest, win je twee kaartjes voor de grootste wedstrijd van allemaal.