Meer groepen, meer wedstrijden, meer plezier

Dit is de plek voor updates en actuele informatie over alles wat er gebeurt rondom het EK voetbal 2016! We hebben een reeks artikelen gecreëerd waarin we elke groep voor het EK 2016 grondig analyseren, inclusief een analyse van de sterspeler van elk team, de route van de ploeg naar het EK 2016 en de uitdagingen voor elk team, plus alle andere belangrijke informatie die van invloed kan zijn op beslissingen over inzetten op het EK voetbal 2016.

Het Europees Kampioenschap zal dit jaar bestaan uit zes groepen, om ruimte te maken voor acht extra teams in de nieuwe toernooiopzet. De artikelen in deze sectie benadrukken enkele zeer belangrijke factoren over de te spelen wedstrijden en werpen een nieuw licht op toernooi-weddenschappen. Hierdoor is het makkelijker om beter geïnformeerd weddenschappen te plaatsen op het EK voetbal 2016!

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe toernooistructuur?

Football Generic

De meningen over de nieuwe toernooiopzet lopen uiteen. Sommige deskundigen zijn het niet eens met het idee dat het Europees Kampioenschap door de aanwezigheid van meer groepen ook meer strijd zal opleveren, omdat ze menen dat sommige wedstrijden veel te eenzijdig zullen zijn en dodelijk zullen zijn voor de strijdlust. De kwalificatie was echter lastig genoeg voor elk team, zelfs voor de allersterkste. In het verleden werden veel grote teams uitgeschakeld in de groepsfase en er zijn in het voetbal nu eenmaal geen garanties. Wie weet zien we een herhaling van het EK van 2004, toen Griekenland lichtjaren verwijderd was van de favorietenrol voor het winnen van het Europees Kampioenschap en het toch voor elkaar kreeg.

Verwacht meer actie, meer drama en meer fantastische quoteringen in het Europees Kampioenschap van deze zomer, want het belooft een maand vol topvoetbal te worden. 

Inzetten op EK voetbal 2016