EK 2016

Zet het in uw agenda: het EK voetbal is terug! Dit jaar is Frankrijk gastheer van een van de belangrijkste voetbaltornooien, het EK 2016, en er is geen twijfel dat we gedurende het hele toernooi getuige zullen zijn van veel drama, actie en spanning. 

Zal de geschiedenis zich herhalen voor de gastheren?

In 1984 organiseerde en won Frankrijk het EK voetbal, voor de eerste keer in hun geschiedenis. De Fransen lijken sterk te presteren als ze zelf internationale toernooien organiseren, want in 1998 wonnen ze ook al het WK in Frankrijk.Onze zuiderburen gaan op zoek naar hun derde Europese titel en zijn nummer twee op de lijst met favorieten.

Inzetten op Frankrijk

Verwacht veel doelpunten tijdens het EK 2016

Wedstrijden tijdens Europese kampioenschappen gaan altijd in hoog tempo en leveren vaak geweldig voetbal op. Bij het EK 2016 zal dat niet anders zijn. Engeland ging gemakkelijk door de kwalificatie en eindigde met een doelsaldo van +28, een duidelijk signaal afgevend dat er rekening moet worden gehouden met dit sterke team. Lewandowski legde er in zijn eentje al 13 in voor Polen, dat tijdens hun kwalificatie gemiddeld 3,3 doelpunten maakte per wedstrijd. De Zwitsers waren ook indrukwekkend: met 24 goals eindigden ze als het op twee na meest scorende team in de kwalificatie. 

Inzetten op het EK 2016

Football Generic

Het EK voetbal 2016 zal deze zomer bestaan uit 51 wedstrijden en bij Unibet is alle actie te volgen. Er zijn vele manieren om in te zetten op het EK voetbal 2016. Veel gokkers hebben teams gedurende de kwalificatieronden bestudeerd om de perfecte weddenschap te kunnen plaatsen op de voorspelling wie tot kampioen van het EK 2016 zal worden gekroond. Er zijn vele spannende manieren om in te zetten op het EK voetbal 2016.

  • Rechtstreekse weddenschappen (outright betting) - dit omvat het kiezen van het team dat het toernooi gaat winnen, voordat het toernooi begint. Unibet biedt geweldige quoteringen op rechtstreekse weddenschappen, met Duitsland als favoriet voor de winst
  • Inzetten op wedstrijden (match betting) - dit is het standaard '1 X 2' formaat van inzetten, waarbij gokkers op de uitkomst van een wedstrijd inzetten. Frankrijk is favoriet voor het winnen van de eerste wedstrijd van het EK 2016 tegen Roemenië.
  • Live inzetten (live betting) - hierbij draait het om inzetten tijdens de wedstrijd. Inzetten terwijl de actie zich ontplooit geeft deelnemers inzichtelijke informatie over de wedstrijd, die vervolgens wordt vertaald naar beter geïnformeerde wedbeslissingen.
  • Andere markten – elke individuele wedstrijd heeft een uitgebreide lijst van andere wedmogelijkheden met geweldige quoteringen. Klik op een wedstrijd en je hebt de mogelijkheid om in te zetten op het aantal gescoorde doelpunten, de juiste score, de score bij rust, handicapweddenschappen en wedstrijdgebeurtenissen, om slechts enkele opties te noemen.

Nog meer redenen om te winnen

Alle teams hebben hun specifieke redenen waarom het toernooi veel voor hen betekent. Spanje is echter op jacht naar een plaatsje in de geschiedenisboeken. Als Spanje het EK 2016 wint, hebben ze het record voor het team dat het vaakst het Europees Kampioenschap heeft gewonnen, en zijn ze het enige team in de geschiedenis om ooit drie EK's op rij te winnen.

Inzetten op Spanje

Duitsland staat echter in de weg, en dat team wil ook geschiedenis schrijven. Winst tijdens het EK 2016 geeft ze het recht om flink op te scheppen over het feit dat ze het team zijn met de meeste EK-overwinningen.

Inzetten op het EK voetbal 2016