EK voetbal 2016 toernooi-weddenschappen

Inzetten op het EK voetbal 2016 zal de onvergetelijke spanning die een groot internationaal toernooi brengt nog verder verhogen. Zelfs de lucht voelt speciaal tijdens deze periode. Om u voor te bereiden op de 51 wedstrijden die het toernooi deze zomer gaat brengen, behandelen we de ins en outs van het inzetten op het EK voetbal 2016.

Uitleg inzetten op EK voetbal 2016

De perfecte gids over inzetten op voetbal bestaat natuurlijk niet. Onderzoek, geduld en discipline zijn echter verplichte kost als het gaat om het succesvol plaatsen van weddenschappen op het EK voetbal 2016. De eerste mogelijkheden liggen in de groepsfase, waar u kunt kiezen om in te zetten op teams die doorgaan naar de volgende ronde.

Het is belangrijk om creatief na te denken bij het plaatsen van een weddenschap tijdens het EK 2016. Harry Kane en Jamie Vardy zijn dit seizoen bijvoorbeeld enorm goed in vorm en gezien het doelsaldo van +28 waarmee Engeland de kwalificatie voltooide, kan het de moeite waard zijn weddenschappen op doelpuntenmakers en aantal goals per team te overwegen als u gaat inzetten op het EK 2016.

Topscorer van het EK voetbal 2016

Football Generic

Hier is flink wat onderzoek voor nodig. Een weddenschap op de topscoorder van het EK 2016 vereist een analyse van de competities. Bij het plaatsen van een weddenschap op de topscorer van het toernooi of van hun respectieve groep zal op de volgende punten moeten worden gelet:

  • Gescoorde doelpunten in het afgelopen seizoen
  • Prestaties in internationale ontmoetingen
  • Door team gescoorde doelpunten in de wedstrijd
  • Kwaliteit van de spelers die assists moeten geven aan de spits
  • Hoeveelheid ervaring in internationale toernooien

Wat is een Accumulator-weddenschap?

Bij een Accumulator gaat het om het kiezen van twee of meer weddenschappen op een enkele wedcoupon. Accumulatoren zijn eenvoudigweg quoteringen van verschillende wedstrijden die met elkaar worden vermenigvuldigd om u de geaccumuleerde quotering te geven. Als Frankrijk bijvoorbeeld een quotering krijgt van 1.40 om Roemenië te verslaan en winst van Engeland op Rusland staat op een quotering van 2.25, dan resulteert dit in een accumulator van 3.15.

Het is belangrijk dat u zich niet laat afleiden door de geweldige quoteringen van accumulatoren. Alle grote toernooien hebben weleens een verrassende uitslag, waar grote kanshebbers verbijsterd en met weinig hoop van het veld gingen. Met dit in het achterhoofd, is het kiezen van minder accumulator-weddenschappen een slimmere optie bij het inzetten op het EK 2016.

Toernooi-weddenschappen op EK voetbal 2016

Met zoveel weddenschappen om uit te kiezen, zal het EK voetbal 2016 niet snel vervelen! Of u nu beslist over het lot van een bepaald team of de beste assists-gever kiest, wij bieden u geweldige quoteringen op alle toernooi-weddenschappen voor het EK voetbal 2016. Zin in een grotere uitdaging? Kies voor een weddenschap op welk team de meeste doelpunten maakt op het EK 2016 voor een aanbod van geweldige quoteringen voor alle teams!

Inzetten op EK voetbal 2016