Populairste weddenschappen voor EK voetbal 2016

Met de snel naderende zomer en de aftrap van het EK voor de deur, zijn we druk bezig met de voorbereiding en de warming-up, met een uitgebreide blik op onze populairste weddenschappen voor het EK voetbal 2016. Inzetten op voetbal is altijd spannend, maar inzetten op het EK voetbal 2016 kan een nog grotere adrenalinestoot geven, omdat alle actie wordt gepropt in een maand vol topvoetbal.

Uitleg populairste weddenschappen

Als u net begint met inzetten op sportevenementen, geeft deze uitgebreide wedgids u een overzicht van de beschikbare weddenschappen en het vertrouwen dat nodig is om de gewenste weddenschappen te plaatsen. Het EK voetbal 2016 belooft veel doelpunten, dus inzetten op doelpunten kan in bepaalde wedstrijden een slimme optie zijn. Hieronder volgt een overzicht van de populairste weddenschappen voor het EK voetbal 2016.

Wedstrijdresultaat (Match result) - Weddenschappen op elke mogelijke uitkomst van een wedstrijd. Weddenschappen op een overwinning voor de thuisploeg, een gelijkspel of winst voor het uitspelende team. 

Beide teams scoren (Both teams to score) - Beide ploegen moeten scoren om deze weddenschap succesvol te laten zijn.

Dubbele kans (Double chance) - Dit betekent dat u van de drie uitkomsten (Winst, Gelijkspel of Verlies) er twee mag kiezen, waardoor u een veel grotere kans hebt op het winnen van de weddenschap. Als u bijvoorbeeld een dubbele kans-weddenschap plaatst op Frankrijk tegen Roemenië in het voordeel van Frankrijk, dan moet Frankrijk winnen of gelijkspelen om u te laten winnen!

Aziatische handicap (Asian handicap) - Aziatische handicapweddenschappen kunnen zeer winstgevend zijn, maar u moet uw wedstrijden wel verstandig uitkiezen. De standaard handicapinzet betekent dat een team het andere team moet verslaan met een verschil van twee of meer doelpunten, afhankelijk van de weddenschap. Bij een wedstrijdhandicap wordt een hypothetische scorelijn toegewezen aan de wedstrijd. Als u bijvoorbeeld inzet op 'Frankrijk begint met 0-1' handicap tegen Roemenië, betekent dit gewoon dat Frankrijk de wedstrijd met een verschil van twee of meer doelpunten moet winnen.

Rust/Einde wedstrijd (Half Time/Full Time) - U bent verzekerd van een goede quotering bij deze wedoptie. De inzet wordt weergegeven als 'Thuis/Thuis, Thuis/Gelijk, Gelijk/Uit', etc. en geeft aan hoe de speelhelften moeten eindigen voor een winnende inzet. In het geval van 'Thuis/Thuis' moet de thuisploeg beide speelhelften winnend afsluiten, terwijl het bij 'Thuis/Gelijk' nodig is dat de thuisploeg in de eerste helft voor staat en het bezoekende team in de tweede helft de gelijkmaker scoort.

Rechtstreekse weddenschap (Outright betting)  - rechtstreekse weddenschappen betreffen het plaatsen van een weddenschap op een team om het EK voetbal 2016 te winnen.

Wat is minder/meer dan dan 2,5 goals (under/over 2.5 goals)?

_Football Generic

Deze wedoptie heeft uitsluitend betrekking op de tijdens de wedstrijd gescoorde doelpunten en zal zeker tot een van de meest populaire weddenschappen behoren tijdens het EK voetbal 2016. Wanneer u een weddenschap plaatst op meer dan 2,5 goals, dient de wedstrijd te eindigen met in totaal 3 of meer doelpunten om de weddenschap succesvol te laten zijn. Aan de andere kant, als u weddenschap op minder dan 2,5 goals , mogen maximaal twee doelpunten worden gescoord om de weddenschap winnend te maken. Een doelpuntloos gelijkspel komt ook in aanmerking voor een succesvolle weddenschap. De minder/meer dan 2,5 markt is geweldig voor neutrale fans, want de weddenschap staat, ongeacht wie er scoort!

Dit is één van de meest populaire weddenschappen en een grote favoriet onder onze spelers. Dezelfde regels gelden voor minder/meer dan 3,5 goals.

Het EK voetbal 2016 belooft dankzij de nieuwe opzet met 24 teams nog spannender te worden. Verwacht meer strijd, meer doelpunten en meer drama als u inzet op het EK voetbal 2016!

Inzetten op het EK voetbal 2016