EK voetbal 2016

Het EK voetbal 2016 staat voor de deur en we voelen de spanning snel stijgen. Het Europees Kampioenschap bestaat dit jaar uit 51 wedstrijden om de nieuwe structuur met 24 teams te ondersteunen, en u kunt alle actie gewoon hier volgen!

Inzetten op het EK 2016

Inzetten op het EK 2016 is heel anders dan inzetten op een voetbalcompetitie die een heel seizoen duurt. Clubteams hebben de luxe om voortdurend samen te trainen en te spelen, waardoor teams veel sneller een geheel worden en op het veld veel makkelijker samenwerken. Dit betekent dat voor weddenschappen op het EK meer onderzoek nodig is om een beter geïnformeerde beslissing te nemen.

Waarom het inzetten op wedstrijden van het EK 2016 anders is dan bij wedstrijden tijdens nationale competities

FP_ScotlandEuroQuali

Bij het plaatsen van een weddenschap op het EK 2016 kan meer komen kijken dan verwacht. Timing is een van de belangrijke factoren die inzetten op het EK 2016 interessant maken. Blessures, schorsingen en spelers die wegvallen uit de selectie zijn enkele zaken die kunnen gebeuren tussen het moment dat u uw weddenschap plaatst en de start van het toernooi. Dit maakt timing een gevoelig element, omdat de quoteringen voor het EK 2016 de neiging hebben om te fluctueren.

Een andere factor waar u aan moet denken bij inzetten op het EK 2016 is vermoeidheid van spelers. Sommige spelers hebben al een heel seizoen achter de rug, inclusief binnenlandse bekers, de Champions League en Europa League.

Voordelen van inzetten op het EK 2016

  • U kunt profiteren van een aantal van de beste quoteringen als u via onze site een weddenschap plaatst
  • U weet vooraf het speelschema van alle teams
  • Alle wedstrijden, behalve die van Frankrijk, worden gespeeld op neutraal terrein, wat een extra accent toevoegt aan het inzetten op wedstrijden tijdens het EK 2016
  • Inzetten tijdens de groepsfase kan winstgevend zijn, aangezien hier geen duels tussen grote teams plaatsvinden
  • U kunt live inzetten op het EK 2016, ook op momenten dat teams op het punt staan om te worden uitgeschakeld of zich te kwalificeren

Quoteringen EK 2016 

De quoteringen voor het EK 2016 zijn live! U kunt profiteren van speciale weddenschappen voor het toernooi met geweldige quoteringen voor alle wedstrijden uit de groepsfase en voor rechtstreekse weddenschappen (outright betting). Met zoveel weddenschappen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils op onze site. Speciale weddenschappen voor het EK 2016 zullen worden toegevoegd als de datum van de aftrap nadert, dus zorg ervoor om up to date te blijven!

Inzetten op het EK voetbal 2016