Voetbal

Win een Club Brugge-shirt door levens te leren redden met #ISaveLives

28 april, 2023

Een hartstilstand kan iedereen overkomen, altijd en overal. Elk jaar krijgen in België 10.000 mensen een hartstilstand, waarvan minder dan 10% het overleeft. Toch kan een snelle interventie en enkele eenvoudige handelingen soms een leven redden!

Daarom hebben Club Brugge & Unibet een augmented reality training-tool gelanceerd die uitlegt hoe te handelen bij een levensbedreigende situatie: #ISaveLives. Ons doel? Iedereen de middelen geven om levensreddende technieken te leren, zelfs vanuit je eigen huis.

Dit initiatief is al een groot succes! 70% van de 10.000 deelnemers zegt nu iemand te kunnen reanimeren, tegenover 53% voor het volgen van de #ISaveLives-training. Heb je onze AR-tool nog niet geprobeerd? Dan is het nu tijd om ons team van superhelden te vervoegen.

Om deze superhelden op gepaste wijze te vieren, hebben we een verrassing voorbereid: op ons social media-kanaal Instagram kan je verschillende Club Brugge-shirts met het #ISaveLives-logo winnen! Word lid van de community en activeer de notificaties zodat je onze volgende posts niet mist.