Skip to main content

Online wedden, online casino en online poker

Serie A bal scaled 1

De interlandbreak is achter de rug, de Belgen hebben hun plicht gedaan en we kunnen collectief uitkijken naar de loting voor het EK 2024 op 2 december. Dat betekent eveneens dat we ons terug kunnen warmen aan onze nationale competitie. Vrijdag al trappen STVV en Antwerp de laatste speeldag van de heenronde af. Zaterdag zoekt Standard eerherstel tegen Racing Genk na de afstraffing op de Bosuil twee weken geleden. Zondagmiddag om 13u30 kijken leider Union SG en AA Gent elkaar in de ogen. Union kan mits winst de voorsprong op de Buffalo’s al vergroten tot tien punten. Later op de avond krijgen we nog een Brusselse derby (Anderlecht vs RWDM) en hoopt Besnik Hasi bij zijn debuut voor KV Mechelen de drie punten mee te nemen uit Kortrijk. Waar zet jij op in?

 

Wedden op Standard Luik vs Racing Genk

Standard heeft dankzij de kwalificatiewedstrijden voor het EK tijd gehad om te herbronnen na de pandoering op de Bosuil vorige speeldag. Nu volgt de tweede uit een reeks topwedstrijden: de rivalen van Racing Genk komen op bezoek. De Limburgers verloren nog maar één van hun laatste twintig wedstrijden (tegen… Antwerp). Bij Standard houden ze maar best Daniel Muñoz in de gaten. De rechtsachter is topschutter bij Racing Genk met vijf goals en zit in een bloedvorm. Verder komt het gevaar bij Racing Genk uit meerdere hoeken. Kapitein Bryan Heynen heeft al vier keer raak getroffen, terwijl El Khanouss, Paintsil, Arokodare en Zeqiri telkens drie keer raak getroffen hebben tot nu. Standard kan dan weer niet rekenen op kapitein en certitude achterin Zinho Vanheusden (geelgeschorst) en Marlon Fossey (blessure). Welke gevolgen heeft de 6-0 nederlaag tegen Antwerp? Is het vertrouwen bij Standard zoek, of herpakt het zich voor eigen publiek tegen de rivalen uit Limburg? Wat ons betreft gaat Racing Genk een maatje te groot zijn voor een defensief gehavend Standard. Een zege voor Genk geeft een notering van 2.05.  Een andere tip die we geven is een Bet Builder-weddenschap: combineer ‘dubbele kans gelijkspel of Racing Genk’ met ‘KRC Genk meeste hoekschoppen’ en je komt aan een mooie notering van 2.60. Nog een laatste tip? De scheidsrechter van dienst is Wesli De Cremer. In de acht wedstrijden onder zijn leiding in de Pro League dit seizoen werden zomaar even zeven strafschoppen toegekend. Gezien de verwachte intensiteit van dit duel, is een notering van 2.90 voor een toegekende strafschop zeker het overwegen waard voor een kleine inzet.

Wedden op KAA Gent vs Union SG

De competitieleider trekt naar Gent met enkele mooie statistieken in het achterhoofd. Sinds de terugkeer naar de Pro League verloor Union nog niet tegen de Buffalo’s: drie zeges en twee gelijke spelen. Gent kon nog maar één keer scoren tegen Union, terwijl het negen doelpunten incasseerde. Anderzijds is AA Gent bezig met het opbouwen van een stevige thuisreputatie. De laatste zestien wedstrijden op eigen terrein werden niet verloren. Kan Union deze statistiek naar de prullenmand verwijzen, of kraken Hein en co de Brusselse code? Deze wedstrijd valt enorm moeilijk te voorspellen. Twee goed ingespeelde ploegen, bovenaan de tabel, met het nodige vertrouwen: misschien is een gelijkspel nog geen slechte optie (3.60). Hoewel AA Gent geen succes had tot dusver, is ‘beide teams scoren’ aan 1.54 ook het overwegen waard, eventueel in combinatie met een andere weddenschap. Vorige speeldag opende aanvaller Kevin Rodriguez overigens zijn rekening met twee doelpunten. Vindt hij opnieuw de weg naar de netten tegen AA Gent, nu de kop eraf is? Een doelpunt van Rodriguez levert je drie keer je inzet op.

Wedden op RSC Anderlecht vs RWDM

De laatste keer dat Anderlecht in het Astridpark de degens kruiste met de originele versie van RWD Molenbeek? Dat is al meer dan twintig jaar geleden. Toenmalig trainer Aimé Antheunis zag doelpuntenmakers Aruna Dindane en Walter Baseggio mee een punt uit de brand slepen tegen de stadsgenoten. Nadien zou RWDM nog vaak van gedaante veranderen tot de huidige vorm. De club draait mee in de middenmoot en heeft met vier winstmatchen even veel punten als Standard. In die andere derby, tegen Union, verloor het in extremis na een verdienstelijke wedstrijd. Kan het elftal van trainer Claudio Caçapa de grote broer uit Anderlecht verrassen? We vermoeden van niet. Anderlecht won thuis vijf keer, speelde één keer gelijk en verloor niet. Het maakte telkens minstens drie doelpunten in de laatste drie thuiswedstrijden. De interlandbreak kan het ritme misschien wel wat verstoord hebben, maar daarvoor lijkt RWDM ons net niet volwassen genoeg voor. Een Bet Builder-weddenschap ‘Anderlecht wint en meer dan 2.5 doelpunten’ lijkt ons niet ondenkbaar en geeft een notering van 2.05. RWDM heeft in zijn laatste zeven wedstrijden telkens gescoord. Als je wedt op ‘Anderlecht wint en beide teams scoren’, ontvang je 3.10 keer je inzet terug. Waar zet jij op in dit weekend?

Related Articles