Voetbal

Club & Unibet ontwikkelen gratis AR-experience om levens te redden

15 januari, 2023

In België krijgen dagelijks zo’n dertig mensen een hartstilstand.

Na afloop van de wedstrijd KRC Genk – Club Brugge werd dit nogmaals pijnlijk duidelijk toen een supporter onwel werd in de tribune, gelukkig met een goede afloop. Helaas overleven nog te weinig mensen een hartstilstand. Daarom hebben Unibet, Club Brugge en de Club Brugge Foundation nu de handen in elkaar geslagen. Dankzij een unieke AR-ervaring leren fans gratis hoe ze iemand kunnen helpen en zo het overlevingspercentage verhogen. Als kleine verrassing krijgt elke fan die de ervaring succesvol voltooit een unieke No Heart No Glory-pin.

Al drie seizoenen werken Unibet en Club Brugge samen om het amateurvoetbal te steunen. Voor elke stem in de campagne “Player of the Month”, doneert Unibet een euro aan een goed doel, waardoor amateurvoetbalclubs gratis kunnen deelnemen aan een workshop over reanimatie en hartmassages en een gratis AED-apparaat kunnen ontvangen. Sinds de start van deze campagne zijn al meer dan 35 amateurvoetbalclubs in het hele land op deze manier ondersteund.

Leer hoe je levens kunt redden en claim je beloning

Nu is het tijd om een stap verder te gaan. Met behulp van deze unieke AR-ervaring, mede ontwikkeld door de KU Leuven, leer je in acht stappen hoe je iemand kunt reanimeren. Vervolgens kan je je kennis testen om een exclusieve badge te ontvangen voor je verzameling.

Bezoek ISaveLives vandaag en red levens!