VoetbalUnibet Experts

Unibet Experts: de beste betting tips van de week – Speeldag 17!

18 december, 2020augustus 4th, 2022

 

JUPILER PRO LEAGUE

 

Club Brugge vs KAA Gent

zondag 20 december (13.30 uur)

Onder Vanhaezebrouck heeft Gent verdiend gewonnen van Standard. De nieuwe coach maakt werk van de verdediging van het team en dat werpt zijn vruchten af. Gent wist in de laatste 6 uitwedstrijden te scoren, maar kan met 13 op 30 in de laatste 10 wedstrijden niet op een al te beste reeks terugblikken. Met de nieuwe coach zullen ze die cijfers ongetwijfeld verbeteren. Ze hebben het traditioneel moeilijk wanneer ze op Jan Breydel spelen. Club kon de laatste 4 wedstrijden een clean sheet behouden en er is meer dynamiek in hun spel.

Dimi’s tip: Club Brugge wint aan 1.59

 

Charleroi vs Anderlecht

vrijdag 18 december (20.45 uur)

Charleroi doet het momenteel beter in uitwedstrijden dan thuis. In de laatste 3 thuiswedstrijden hebben ze geen enkel doelpunt gemaakt. Voorin hebben ze weer meer keuze, maar het is vooral achteraan dat het niet vlot gaat. Anderlecht op bezoek krijgen zal een test worden, vooral als je weet dat Paarswit 5 van de laatste 6 uitwedstrijden op Charleroi won. Anderlecht vecht voor iedere bal en dat wordt dus ook deze keer een moeilijke match voor de Waalse club.

Dimi’s tip: Anderlecht wint (ongeldig bij gelijkspel) aan 1.74

 

 

 

EREDIVISIE

 

Vitesse vs Feyenoord

zondag 20 decemer (12.15 uur)

Beide gemakkelijk scorende teams die ook weinig doelpunten slikken: allebei minder dan 1 doelpunt tegen per wedstrijd. Feyenoord heeft het wel niet gemakkelijk op bezoek bij Vitesse, want de laatste 3 verplaatsingen naar Arnhem konden ze niet winnen. Dat neemt niet weg dat het de beste uitploeg is van de competitie. Bovendien hebben ze de huidige topschutter de Eredivisie in huis, Steven Berghuis. Het zal dus een bijzonder interessante wedstrijd worden. 

Dimi’s tip: Asian minder dan 3 doelpunten aan 1.78

 

 

BUNDESLIGA

 

Leverkusen vs Bayern

zaterdag 19 decemer (18.30 uur)

Twee teams die gemakkelijk scoren, met minstens 4 doelpunten in 5 van de laatste 6 onderlinge ontmoetingen. Leverkusen heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren. Bayern heeft twee keer op rij gelijk gespeeld en moet nu dus reageren. Lion Bailey heeft in 9 wedstrijden 9 doelpunten gemaakt en 1 assist. 

Dimi’s tip: Meer dan 3,5 doelpunten 1.93

 

Wil je nog meer betting tips?
Abonneer je op het YouTube-kanaal van Unibet en word lid van de Facebook-groep!