VoetbalUnibet Experts

Unibet Experts: de beste betting tips van de week – Speeldag 11!

29 oktober, 2020augustus 4th, 2022

 

JUPILER PRO LEAGUE

 

Anderlecht vs Antwerp

Zon. 1 november (13.30 uur)

Een topper van formaat. Antwerp heeft er natuurlijk een midweek Europa League-wedstrijd op zitten en aangezien maar weinig van de spelers dit gewoon zijn, kan dit parten spelen. Beide clubs hebben al ongelooflijke doelpunten laten zien dit seizoen, met elk een gemiddelde van iets meer dan twee goals per wedstrijd. Mbokani lijkt soms alleen mee te doen wannneer gescoord moet worden en niet wanneer er balverlies is. Dit kan een bepalende factor worden in deze wedstrijd. Anderlecht heeft centraal achterin een probleem maar wel een goede spits te pakken. de Mauves zijn dus op de goede weg, al mogen we niet vergeten dat de laatste 2 bezoeken van Antwerp in voordeel van de Great Old eindigden.

Dimi's tip: Beide teams scoren & Over 2,5 doelpunten à 1.96

 

PREMIER LEAGUE

 

Manchester United vs Arsenal

zon. 1 november (17.30 uur)

Twee topteams waar het toch al enige tijd niet helemaal lekker loopt. Bij Arsenal is er ondertussen wel beterschap te merken. Onder Arteta zit het defensief beter, dankzij een driemansdefensie. De Gunners incasseren nu minder doelpunten dan voordien. In 6 van de laatste 8 onderlinge duels, waarvan de 2 laatste thuiswedstrijden, kon Man Utd niet winnen. Voor twee topclubs is het heel opvallend hoe de balans eerder in voorkeur van de Londense ploeg doorweegt. In de laatste 3 van de vier onderlinge wedstrijden scoorde Arsenal bovendien minimaal 2 doelpunten. Bij Man Utd hebben we gelukkig Bruno Fernandes om naar uit te kijken, die dit seizoen al goed was voor 3 doelpunten en 2 assists.

Dimi’s tip: Dubbele kan X2 (Arsenal wint of gelijkspel) à 1.81 

 

BUNDESLIGA

 

Mönchengladbach vs RB Leipzig

zat. 31 oktober (18.30)

Twee jonge trainers die dit seizoen duidelijk de focus leggen op Europees voetbal. Dat zorgt ervoor dat ze veel roteren in de ploeg. Neemt niet weg dat ze allebei sterk staan in de Bundesliga. Leipzig doet het traditioneel goed tegen Mönchengladbach: ze wonnen 4 van de laatste 5 onderlinge duels en scoorden in 3 van de laatste 4 onderlinge uitwedstrijden minstens 2 doelpunten. Positief nieuws: Thuram maakte 4 doelpunten in de laatste 5 thuiswedstrijden van Gladbach.

Dimi’s tip: Leipzig wint, ongeldig bij gelijkspel à 1.70 
 

 

 

 

 

Wil je nog meer betting tips?
Abonneer je op het YouTube-kanaal van Unibet en word lid van de Facebook-groep!