VoetbalUnibet Experts

Unibet Experts: de beste betting tips van de week – Speeldag 10!

23 oktober, 2020augustus 4th, 2022

 

PRO LEAGUE

 

Antwerp vs Beerschot

zon. 25 oktober (13.30 uur)

De ploeg van ’t Stad speelt thuis en heeft intrinsiek meer kwaliteit in de kern. Verwachting is dat de Great Old gaat winnen. In de laatste 5 wedstrijden maakten ze minimum 3 doelpunten per wedstrijd. Daar tegenover staat Beerschot, met de 2de beste aanval van de Pro League, dat in de laatste 6 wedstrijden ook minstens 3 goals scoorde. De mannen van het Kiel hebben echter ook al veel goals geïncasseerd. Zowel bij Antwerp als bij Beerschot zijn er problemen in het systeem. En dan is er natuurlijk ook het ontbreken van het publiek, dat er niet zal zijn om die extra push te geven die in een derby nuttig kan zijn.

Dimi’s tip: Meer dan 2.5 doelpunten aan 1.55
 

 

LA LIGA

 

Barcelona vs Real Madrid

zat. 24 oktober (16 uur)

El Clasico! Beide ploegen zijn wisselvalig aan de competitie begonnen en een gelijkspel is niet uit te sluiten. Barça speelt thuis natuurlijk en gevoelsmatig zou je het daarom het voordeel geven. De werkelijkheid is echter dat ze maar 1 van hun laatste 7 thuismatches tegen Real konden winnen. De Catalanen zijn daarentegen al wel 32 van de laatste 33 wedstrijden op Camp Nou ongeslagen. In 4 van de laatste 5 onderlinge duels vielen er minder dan 3 doelpunten. 

Dimi's tip: Minder dan 3.5 doelpunten aan 1.44

 

 

PREMIER LEAGUE

Manchester United vs Chelsea

zat. 24 oktober (18.30 uur)

Chelsea gaat op bezoek in het Theater of Dreams. Zowel Man Utd als zij hebben deze week al een Europese wedstrijd in de benen en dat kan invloed hebben op de prestaties. Op verplaatsing doen de Blues het doorgaans goed: in de laatste 3 uitwedstrijden scoorden ze minimum 3 goals. En wat straffer is: in de laatste 5 wedstrijden werden er doelpunten gemaakt door 9 verschillende spelers. Kortom, de investeringen van de club leveren resultaten op. Man Utd krijgt de laatste tijd veel kritiek over zich heen, maar doet het op zich niet zo slecht. Ze hebben Rashford in hun rangen en die wist in de laatste 17 thuiswedstrijden 12 doelpunten te maken. 

Dimi’s tip: Meer dan 2.5 doelpunten aan 1.63

 

 

 

Wil je nog meer betting tips?
Abonneer je op het YouTube-kanaal van Unibet en word lid van de Facebook-groep!