VoetbalPremier League

Premier League betting tips: Man City overklast Arsenal, Man Utd hebben het voordeel tegen Spurs, Liverpool komt weer dichterbij

15 juni, 2020

Eindelijk, de Premier League is terug! Teams kunnen nu vijf wissels doen en er zullen geen fans in het stadion zijn, mààr er zijn nog wel Europese tickets om voor te spelen én er is natuurlijk ook nog de degradatiestrijd. De eerste week van de heropstart brengt gelukkig heel wat belangrijke wedstrijden en dus ook veel mogelijkheden om met je weddenschap te scoren. 

 

Aston Villa vs Sheffield United

Woensdag 17 juni (19 uur)

Voor de onderbreking van de Premier League ging het niet goed met Aston Villa. Het leed 5 opeenvolgende nederlagen (4 in de Premier League en natuurlijk ook de finale van Carabao Cup) en met de blessure van John McGinn zag het er voor de Villains, die al in de degradatiezone zaten, niet goed uit. Wel, McGinn is nu terug en dat betekent dat Aston Villa iets optimistischer naar deze uitgestelde wedstrijd kan kijken.

Sheffield heeft zijn 7 laatste prelockdown-wedstrijden niet verloren en we kunnen ons alleen maar voorstellen dat de opgelegde rust de spelers van deze kleine club goed heeft gedaan. Drie punten kunnen Villa uit de gevarenzone brengen, terwijl Sheffield misschien de Wolves en Man Utd kan voorbijsteken om kans de maken op een Champions League-ticket.

Onze tips 
– Beide teams scoren aan 1.81
– Correcte score: Aston Villa 1-1 Sheff Utd aan 6.10

 

 

Man City vs Arsenal

Donderdag 17 juni (21.15 uur)

Sane en Laporte zijn terug en dat betekent dat Guardiola voor het eerst dit seizoen kan rekenen op een volledige blessurevrije ploeg. Met de Europese ban van 2 jaar die hun boven het hoofd hangt, ligt City’s focus nu begrijpelijk volledig op de Champions League en de mogelijkheid om een treble te halen. Dat neemt niet weg dat Guardiola de wedstrijd tegen Arteta’s Arsenal heel serieus zal nemen.

De Gunners hebben maar 2 nederlagen geleden in hun 15 laatste wedstrijden en wonnen 6 van hun laatste 8. Wat we hier echter verwachten is dat de verdediging van Arsenal niet opgewassen zal zijn tegen City’s aanval. City heeft een volledig fit team, waarvan ook een Kevin De Bruyne die nog voor de lockdown het recordaantal assists van Thierry Henry voorbijstak.

Onze tips 
– Man City wint de eerste helft 1.70
– Correcte score: Man City 3-1 Arsenal aan 9.50

 

 

Tottenham vs Man Utd

Zaterdag 19 juni (21.15 uur)

Ook bij de Spurs is de blessurecrisis van voor de lockdown voorbij. Harry Kane, Son Heung-Min en Steven Bergwijn kunnen alledrie weer aan het werk en Tottenham weer een en boost geven.

Sinds Bruno Fernandes bij Man Utd heeft getekend, verkeren de Red Devils echter in bloedvorm: 9 wedstrijden ongeslagen, waarvan 6 overwinningen en maar twee tegen doelpunten. Meer zelfs, United heeft in de laatste 11 wedstrijden een clean sheets behouden. Het ziet ernaar uit dat Solksjaer eindelijk een evenwicht heeft gevonden en nog in de top vier kan geraken. Wij geloven dat Man Utd ’s de goede vorm heeft kunnen aanhouden en het duel kan winnen.

Onze tips 
– Man Utd win ten houdt de nul aan 4.40
– Correcte score: Tottenham 0-1 Man Utd aan 8.50

 

Watford vs Leicester City

Zaterdag 20 juni (13.30 uur)

Watford heeft hard, heel hard, gevochten om op Vicarage Road te mogen spelen in plaats van op neutrale venues. Logisch ook, want de Hornets hebben 4 van hun laatste 6 thuiswedstrijden gewonnen, met o.a. de overwinning tegen Man. Utd (2-0), Aston Villa (3-0), Wolves (2-1) en vooral ook Liverpool (3-0). Zonder fans gaat het natuurlijk niet hetzelfde zijn, maar het vertrouwen in het thuisvoordeel is nog groot genoeg om uit de degradatiezone te blijven.

Leicester heeft niet veel meer dan een status quo om op te mikken met deze wedstrijd. Liverpool nog inhalen van op hun 3de plaats is onwaarschijnlijk en ook City kunnen ze met de 3 punten niet voorbijsteken. Manchester United volgt op 8 punten, waardoor de Foxes geen gevaar lopen om hun huidige ranking kwijt te spelen. Kortom, ze kunnen relaxed aan deze ontmoeting beginnen. Wij hebben zo’n vermoeden dat Watford als sterkste uit het duel gaat komen.

Onze tips

– Over 2.5 doelpunten aan 1.90
– Correcte score: Watford 2-1 Leicester 11.00

 

Bournemouth vs Crystal Palace

Zaterdag 20 juni (20.45 uur)

Als er één club van de Premier League is die zich — naast de Spurs — moet herpakken, dan is het Bournemouth wel. Een aaneenschakeling van blessures hadden prelockdown het zelfvertrouwen van Eddie Howe’s mannen flink aangetast, wat resulteerde in maar vier overwinningen in hun laatste 23 wedstrijden van de competitie. Nu de League hervat is de ploeg op twee spelers na weer voltallig en dat zal de aanval van de Cherries ten goede komen.

Bij Crystal Palace zijn er ondertussen geen blessures. Met hun 39 punten bevinden ze zich op een veilige afstand van de degradatie, maar is het ook onwaarschijnlijk dat ze nog een Europees ticket kunnen pakken. Palace zou dus zonder al teveel inspanningen het seizoen kunnen uitzitten en er geen enkele consequentie van ondervinden. Op vlak van verdediging hebben ze de vijfde slechtste van de hele Premier League, maar wel een goede aanval. Toch geloven we dat de aanval van Bournemouth het verschil kan maken.

Onze tips 
– Callum Wilson scoort aan 2.88
– Correcte score: Bournemouth 2-1 Crystal Palace 9.50

 

Everton vs Liverpool

Zondag 21 juni (20 uur)

Op vlak van Merseyside-derby’s beleeft Everton momenteel de langste periode in zijn geschiedenis zonder overwinning. De teller staat ondertussen op 21 wedstrijden, waaronder die zeer pijnlijke en beschamende 1-0 nederlaag in januari tegen de U23 van Liverpool in de FA Cup. Daarbij komt nog eens dat er in hun rangen ook heel wat blessureleed is.

De Reds zullen dan weer extra gemotiveerd aan de aftrap staan. Als zij de 3 punten pakken en Man. City verliest bij Arsenal, dan kunnen ze hun Premier League-titel vieren op Goodison Park! Jurgen Klopps team is bovendien volledig fit en gemotiveerder dan ooit nu de titel voor het grijpen ligt.

Onze tips 
– Half time Liverpool, Full time Liverpool aan 2.38
– Correcte score: Everton 0-3 Liverpool aan 11.50