Serie AVoetbal

Ontdek onze Verhoogde Notering voor de Derby della Madonnina!

16 september, 2023

De Milanese derby is één van de bekendste rivaliteiten ter wereld. De strijd om de voetbalheerschappij in Milaan vormt al jaren het zinderende hoogtepunt van ieder Serie A-seizoen. De Duomo van San Siro wordt even het middelpunt van de wereld als de 22 sterren het veld betreden. In de 309e onderlinge wedstrijd tussen beide ploegen krijgen we de twee leiders van de Serie A tegenover elkaar. Speel een elftal zich naar de koppositie of delen de Milanezen broederlijk de punten?

Duel der aartsrivalen en goaltjesdieven

De Serie A is amper aan haar vierde speeldag toe en daar is één van de mooiste affiches van het seizoen al. Reken daarbij nog eens de historische setting en je hebt meteen alle elementen voor een prachtige voetbalavond. De voetbaltempel San Siro leek lange tijd gedoemd om van de aardbol te verdwijnen maar mag vanwege “cultureel belang” niet tegen de vlakte. Op zaterdagavond treedt Inter Milan als gastheer aan tegen haar aartsrivaal AC Milan.

Inter Milan kijkt vol vertrouwen uit naar dit prestigieuze duel. Inter staat na drie speeldagen nog steeds zonder tegendoelpunten en kan rekenen op een Lautaro Martinez ‘on fire’. Met vijf doelpunten kan hij al pronken, al loopt bij de tegenstander Olivier Giroud in Lautaro’s nek te hijgen met vier doelpunten. De laatste twee ontmoetingen tussen de Milanezen waren vorig seizoen in de halve finales van de Champions League. Tweemaal trok Inter aan het langste eind, waardoor zij tegenover Man City kwamen te staan in de finale. AC Milan moet zich op zijn beurt optrekken aan het feit dat de laatste overwinning tegen Inter ook in september viel. De Rossoneri moeten het in de verdediging echter stellen zonder Fikayo Tomori, die voor de interlandbreak een rode kaart ontving tegen AS Roma.

Wedden op Inter Milan vs AC Milan

Over naar de verhoudingen tussen beide ploegen voor deze wedstrijd. Bij dergelijke wedstrijden wordt het des te interessanter om te wedden op de Serie A. Inter Milaan is met een notering van 2.16 favoriet voor de overwinning. Inter won de laatste vier onderlinge duels en wordt verwacht daar een vijfde aan te breien. AC Milaan krijgt een notering van 3.45 voor de overwinning. Te moeilijk om voor een winnaar te gaan in zo’n beladen derby? Bij Unibet vind je Verhoogde Noteringen voor ‘beide teams scoren en meer dan 2,5 doelpunten’. De notering staat nu op 2.30 voor deze weddenschap!

Of er nu veel of weinig doelpunten vallen, het spektakel is gegarandeerd in deze felbevochten derby. Bij een rivaliteit van net geen 115 jaar durft het naast doelpunten ook al eens kaarten te regenen. Van de laatste vijf onderlinge duels eindigden vier wedstrijden met minstens vijf kaarten. Nu beide ploegen bovenin de Serie A staan, zal er aan strijd geen gebrek zijn. Mogelijk is deze wedstrijd het ideale moment om mee te spelen met de Unibet Boost ‘Minstens één rode kaart in de wedstrijd‘. Aan een notering van 6.50 lijkt deze Boost enorm veel value te hebben! Speel jij ‘m mee?