Skip to main content

Online wedden, online casino en online poker

FC Barcelona scaled e1698398868467

In La Liga staat de mooiste wedstrijd van het seizoen op het programma: El Clásico. Madrid komt op bezoek in het Olympisch stadion in Barcelona. Kunnen de Catalanen revanche nemen voor de 0-4 nederlaag in de halve finale van de Spaanse beker vorig seizoen? We blikken vooruit met enkele interessante wedtips!

Voorbeschouwing El Clásico

Sinds 1902 zijn Real Madrid en FC Barcelona rivalen die de Spaanse voetbalwereld domineren. Het is één van de wedstrijden waarvoor de hele wereld aan zijn of haar scherm gekluisterd zit. De Spaanse Clásico is altijd beladen met passie, talent en controverses. De rode kaarten van Sergio Ramos, de magistrale dribbels van Messi en de doelpunten van Cristiano Ronaldo, we zijn in de recente geschiedenis steeds verwend geweest. Nu zijn het Vinicius Junior en Jude Bellingham die oog in oog komen te staan met Joao Felix en Ferran Torres.

In La Liga staan beide ploegen ook dit jaar ontzettend dicht bij elkaar. Real Madrid voert samen met Girona het klassement aan met 25 punten na 10 wedstrijden. Het is verrassend dat Girona, na hun 10e plek vorig seizoen, de enige ploeg is die het tempo van de twee giganten kan volgen. Op één punt achterstand van Real Madrid volgt hun eeuwige rivaal FC Barcelona. Barça is wel de enige ploeg die dit seizoen nog niet verloor, maar met drie gelijke spelen staan ze lager in het klassement dan Real Madrid. Doordeweeks kwamen beide ploegen nog Europees in actie. In de Champions League wist FC Barcelona op eigen veld met 2-1 te winnen van Shaktar, terwijl Real Madrid met dezelfde score ging winnen op het veld van Braga.

Wedden op FC Barcelona vs Real Madrid

El Clásico belooft ook dit jaar weer een prachtige wedstrijd te worden. Beide ploegen zijn in ontzettend goede vorm. Zowel FC Barcelona als Real Madrid staan bovenin het klassement in La Liga en in de Champions League hebben ze tot dusver ook een vlekkeloos parcours afgelegd met 9 op 9. Real Madrid verloor sinds de nederlaag op Atlético al zes wedstrijden op rij niet meer, terwijl Barcelona al 16 wedstrijden ongeslagen is! Een thuisoverwinning van FC Barcelona levert je 2.45 keer je inzet op, terwijl een overwinning van Real Madrid je 2.80 keer je inzet bezorgt. Wie denk jij dat deze Clásico naar zich toe weet te trekken?

Uit de onderlinge wedstrijden tussen beide ploegen vinden we enkele interessante reeksen. In vijf van de zes laatste confrontaties werden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (1.60). Verder zien we ook dat, ondanks het spektakel, vaak weinig hoekschappen vallen in deze rivalenstrijd. In zes van de laatste acht confrontaties waren er minder dan 10.5 hoekschoppen voor beide ploegen samen (1.67). Naast deze reeksen willen we nog even de nieuwe talisman van Madrid belichten. Jude Bellingham was dit seizoen al goed voor 11 doelpunten in 12 wedstrijden bij zijn nieuwe club. Een doelpunt van Bellingham speel je bij Unibet aan een notering van 3.30! Welke wedtip plaats jij voor El Clásico?

Related Articles