Unibet Nieuws

Live Streaming via Unibet TV

13 augustus, 2018

Wedden op sport wordt pas echt spannend wanneer je tijdens het wedden ook de wedstrijden live kan kijken. Helaas worden niet alle wedstrijden live uitgezonden op televisie of is het gewoon niet handig om twee dingen tegelijk te bekijken. Daarvoor biedt Unibet je met Unibet TV de beste oplossing zodat je Tennis live streams van je favoriete competities kunt volgen en tegelijkertijd je bets live kunt plaatsen.

Wanneer je in onze sportsbook client bij een wedstrijd het icoontje van Unibet TV ziet, is er de mogelijkheid tot tennis live streaming voor deze wedstrijd beschikbaar. Wie een overzicht wil hebben van al de live en toekomstige wedstrijden waar een tennis livestream voor beschikbaar is, vindt dit terug op onze Unibet TV-pagina.

live-streaming-unibet-football.jpg

Bekijk Tennis Live Streaming of Cricket, Voetbal, Basketbal, Darts en andere sporten via Unibet TV terwijl je inzet!
 

Het hele jaar door kan je bij Unibet TV terecht voor live streams van hoge kwaliteit van de meeste populaire sporten die aangeboden worden. Maar ook voor andere sporten zit je goed. Tennis is een veel bekeken sport in België en het is natuurlijk het leukste om wedstrijden live te volgen. Tennis live streaming van zowel alle grote tennistoernooien als kleinere WTA en ATP-toernooien kun je zien bij Unibet. Ook bieden we live cricket streaming aan, een sport die groeit in populariteit en waar graag een live bet op geplaatst word.

Ook liefhebbers van de grootste Amerikaanse sportcompetities kunnen genieten van livestreams: zowel de MLB, NBA, MLS als NHL komen bij Unibet TV aan bod.

Unibet TV is er voor iedereen

Het maakt niet uit hoe vaak en hoe veel je inzet, Unibet TV is beschikbaar voor iedere accounthouder bij Unibet.

Het enige wat je nodig hebt om de wedstrijden te kunnen zien is voldoende balans op je account om een weddenschap te kunnen plaatsen. Ook als je geen geld meer op je account hebt maar wel een bet hebt geplaatst in de voorbije 24 uur, heb je toegang tot de live streams van Unibet. De streaming op Unibet TV is van hoge kwaliteit. Een HD stream is nog niet mogelijk op Unibet, maar het zit er niet ver vanaf.

Bekijk live streams waar en wanneer je maar wil

De Unibet TV livestreams zijn eender waar en wanneer te bekijken. Ze zijn te bekijken zowel via je pc of laptop thuis als onderweg op je smartphone of tablet. Belgisch voetbal, Tennis, Cricket of een adnere sport, zet in en bekijk het live op Unibet! 

Registreer Nu!