Formule 1Unibet Clubhouse

Start F1-seizoen | Unibet Clubhouse 19

3 maart, 2023

Na een welverdiende winterpauze ronken vanaf dit weekend weer de motoren en kunnen motorsportfans over de hele wereld hun hart ophalen. Want het nieuwe Formule 1-seizoen gaat van start in Bahrein.

Benieuwd of iemand topfavoriet Max Verstappen van zijn derde Wereldtitel op een rij kan houden. Welke lessen mogen we trekken uit de vrije trainingen van vorig weekend? Wei speelde het hardst verstoppertje? Wie wordt de grootste belager van Mad Max in de titelrace en hoe gaat het met de Mercedes van Hamilton en Russell? In deze aflevering van Unibet Clubhouse leren we dankzij race engineer en Formule 1-analist Massimo Bottiglieri alles over de marginal gains van de sport. Zoek dus niet meer naar de Silver arrow van Mercedes. Omdat elke gram telt, kleurt deze weer helemaal zwart dit seizoen. We laten de G-krachten op je los en praten je bij over het hele seizoen. Beleeft Fernando Alonso zijn tweede jeugd bij Aston Martin en wat met Checo Pérez? Wie wint de slag om het middenveld en wat kunnen rookies zoals bijvoorbeeld onze Noorderbuur Nyck de Vries?

Bekijk hier of beluister op Spotify al deze antwoorden en kijk mee met Dimi en Massimo in de glazenbol met hun voorspellingen voor het openingsweekend in de Grote Prijs van Bahrein.