Skip to main content

Online wedden, online casino en online poker

PHOTONEWS 10927539 007 scaled 1

De Grand Slam of Darts, een prestigieus toernooi sinds 2007, is een unieke samenwerking tussen de PDC en BDO. Dit toernooi trekt topdarters zoals Gerwyn Price en Michael van Gerwen naar Wolverhampton om het op te nemen tegen alle andere darts-grootheden. Dit jaar belooft spannende confrontaties en uitzonderlijk talent te brengen, waarmee het een hoogtepunt is op de dartskalender.

Wat is Grand Slam of Darts? De Grand Slam of Darts is een jaarlijks dartstoernooi dat sinds 2007 wordt gehouden. Het is uniek omdat het spelers van de twee grootste dartsorganisaties, de Professional Darts Corporation (PDC) en de British Darts Organization (BDO), samenbrengt. Dit zorgt voor een spannende dynamiek, waarbij de beste spelers uit beide organisaties strijden voor de prestigieuze titel. Dit jaar vindt de 17e Grand Slam of Darts plaats in de Aldersley Leisure Village in Wolverhampton.

De Grand Slam of Darts is het enige rankingtoernooi van het jaar waarbij gebruik gemaakt wordt van een poulesysteem. De 32 deelnemers zijn verdeeld over acht groepen van vier spelers. Na de groepsfase gaan de twee beste spelers van elke groep door naar de knock-outfase. Het toernooi heeft in de loop der jaren enkele memorabele momenten en verrassende resultaten opgeleverd, waardoor het een must-watch evenement is voor dartsliefhebbers over de hele wereld. De Grand Slam of Darts symboliseert niet alleen de sportieve rivaliteit tussen de PDC en BDO, maar viert ook de passie en talent van de dartssport.

Wedden op Grand Slam of Darts

De Grand Slam of Darts begint met een groepsfase waar vier darters het in verschillende poules opnemen tegen elkaar. De beste twee spelers uit elke groep stoten door naar de knock-outfase waar het écht om de knikkers gaat. Voor ieder van die wedstrijden kan je wedden op de winnaar van een bepaalde confrontatie. Hier treffen de hele groten elkaar nog niet echt, maar zien we wel spannende duels tussen de BDO en PDC-spelers.

Als eindwinnaar van dit toernooi vinden we de twee grote veelwinnaars van de afgelopen jaren. Gerwyn Price won drie van de laatste vijf edities en is ook dit jaar de grote favoriet. Voor Gerwyn Price als winnaar van de Grand Slam of Darts biedt Unibet een notering van 4.33 aan. Met ook drie eindoverwinningen op z’n teller is Michael van Gerwen een tweede favoriet om als eindwinnaar deze editie af te sluiten aan een notering van 5.00! Of je nu gaat voor de eindwinnaar van de Grand Slam of Darts, of speelt op aparte wedstrijden tijdens dit toernooi, bij Unibet vind je het beste aanbod voor darts. Met wedmarkten op de winnaars, 180’s, hoogste uitgooien en legs vind je het ruimste aanbod van alle online bookmakers. Gooi jij raak tijdens deze Grand Slam?

Related Articles