Tennis

US Open Special: versla ons bij Pong en win prijzen!

21 augustus, 2019

Speel onze versie van Pong, de klassieke retro-game. Zo kan je nog net voor de start van de US Open geweldige extra’s winnen. Hoe beter je bent in Unipong, hoe beter die extra’s zullen zijn!

De grootste prijs gaat naar de spelers die de beste zijn en ons kunnen verslaan zonder een set te verliezen! Je kan er bovendien ook een wedstrijdje van maken door je vrienden uit te dagen om beter te scoren dan jij.

Unipong

Preview: US Open weddenschappen

Wanneer je met onze Pong-uitdaging je dosis nostalgie binnen hebt, kan je een kijkje gaan nemen naar de noteringen voor de US Open.

Nadat hij de titel in Wimbledon haalde, is Novak Djokovic de absolute favoriet om zijn derde van de vier grand slams te halen dit jaar. De Serviër won al drie keer op Flushing Meadows. Andere favorieten zijn ook oude bekenden, want velen zullen op Rafael Nadal en Roger Federer wedden.

Wil je het wat spannender maken met je US Open-noteringen? Dan kan Daniil Medvedev interessant voor je zijn: hij versloeg het Djokovic, het nummer 1 van de wereld, in Cincinnati en klom zo zelf naar nummer 5, zijn hoogste positie ooit in de ATP-ranking.

Bij de vrouwen mag Serena Williams nooit ontbreken in je favorietenlijst. Omwille van haar rugblessure is het echter geen uitgemaakte zaak dat zij zal deelnemen aan het toernooi. Ook titelverdedigster, Naomi Osaka, kampt met een blessure. Zij moest hierdoor in haar kwartfinale in Cincinnati opgeven en zal dus misschien niet op Flushing Meadows verschijnen. “Vorig jaar won ik de US Open,” zei ze. “Dit jaar probeer ik aan US Open deel te nemen.” Simona Halep en Ashleigh Barty zijn in deze situatie dus misschien veiligere keuzes wanneer je op de US Open komt wedden.

Wie je favoriet ook is dit jaar voor de US Open: speel zelf een match en verdien een leuke extra voor je eerste weddenschap op het toernooi.