NBA

NBA play-off betting tips: Houston Rockets vs LA Lakers

10 september, 2020april 25th, 2022

 

Houston Rockets vs LA Lakers: match 4

11 september 2020 (1.10 uur)

Deze wedstrijd krijgen we het, tot hiertoe alleszins, hoogtepunt van de play-offs. Houston speelt met een five-out aanval, waarbij de spelers aan de driepuntslijn gaan staan. De Lakers hanteren de meer traditionele two-big lineup, waarin de LeBron Jamers en de kleine forward Anthony Davis de spilfiguren zijn.

Beide teams zijn sterk in de aanval. En met die aanval gaan ze de zwakke punten van elkaars verdedigingen nog meer op de proef stellen. Een five-out aanval betekent een kleine lineup bij het verdedigen van de drie-secondengebied. Bij een traditionele lineup zal het dan weer moeilijk zijn om de spelverdeler van de tegenpartij tegen te houden.

Zoals bij de Clippers en Nuggets is er in deze series maar één keer een totaal van meer dan 220 punten gehaald. Dat maakt inzetten op een ‘Minder dan’ bet interessant.

De terugkeer van Rajon Rondo bij de Lakers heeft de verdediging van hun perimeter verbeterd en met hem hebben ze ook een battle-tested ball-handler wanneer het er op aan komt. Bij de Rockets daarentegen gaan ze momenteel door een moeilijke fase met spelverdeler Russel Westbrook.

Vier van de NBA’s beste spelers zitten in deze serie. Twee uit de top vijf van de NBA spelen in het Lakers-goud. Als je LeBron James’ illustere carrière kent, dan weet je bovendien dat wanneer hij zo ver in de play-offs geraakt zijn team de titel gaat halen. Het tegenovergestelde geloven is gewoon ondenkbaar.

Aan de horizon tekenen zich stilaan finals af die 100% LA conference zullen zijn. De Lakers zullen alles doen om door deze ronde te knallen om hun stadsrivalen de loef af te steken.

Onze tips
– LA Lakers wint + Minder dan 220,5 punten aan 2.70
– Handicap:

 

Alle NBA livestreamen? 

Dat doe je op Unibet TV!