ClubhouseWielrennen

Voorjaarsklassiekers | Unibet Clubhouse 18

25 februari, 2023maart 6th, 2023

Het moment is eindelijk daar waar we zo reikhalzend hebben naar uitgekeken! Het klassieke voorjaar in het wielrennen gaat van start met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne – Brussel – Kuurne.

Daarom hebben we een wielerlegende pur sang uitgenodigd om ons bij te praten over de voorjaarsklassiekers. Johan ‘De Leeuw van Vlaanderen’ Museeuw is onze gast deze week. Hij heeft de genen van zijn vader en we leren dat hij geen ochtendmens is. Hij zit nog bijna dagelijks op de fiets en speelt soms de clown op zijn sociale media. Maar hij is toch vooral kenner en expert van het wielrennen. Hij praat ons bij over de favorieten in het openingsweekend, in de Strade Bianche en in Milan-San Remo. Wordt dit het weekend van Pidcock of De Lie? Of kunnen Van Avermaet of Naesen profiteren van het ontbreken van de grote 2? De Leeuw is scherp voor Wout van Aert en gaf nog tips voor De Ronde!

Zet u schrap voor bijna een uur wielerpraat met daarrnaast nog enkele levenswijsheden en met momenten spirituele boodschappen van Meneer De Leeuw, al houdt hij het zelfs liever bij ‘Johan’.

Veel kijkplezier!