ClubhouseNFL

NFL-finale | Unibet Clubhouse 16

9 februari, 2023februari 16th, 2023

Met de Super Bowl LVII staat het grootste Amerikaanse sportevenement voor de deur. Daarin nemen de Kansas City Chiefs het op tegen de Eagles uit Philadelphia. In de nacht van 12 op 13 februari kan je genieten van dit spektakel, zowel op en naast het veld. Want tijdens de legendarische halftime-show is het nu al uitkijken naar het optreden van Rihanna.

Jürgen Nijs praat zondag op maandagnacht alles aan elkaar. Hij was er al 12 keer ter plaatse bij tijdens een Super Bowl en is dus als ervaringsdeskundige de ideale gast om ons bij te praten in deze Unibet Clubhouse. Jürgen is geen onbekende van Rodrigo want die laatste was al eens de reden dat beide heren uit een American Football-kleedkamer zijn gegooid. De commentator legt ons vol enthousiasme de ins and outs van het spelletje uit en wat we kunnen verwachten van deze finale. Hij kent de negen delen van de NFL-encyclopedie en het tiende deel zijn ze nog aan het schrijven.

Deze aflevering zou eigenlijk met een disclaimer moeten komen: “U kan mogelijks besmet worden door de NFL-microbe als u de passie en enthousiasme van Jürgen hoort.” U bent bij deze gewaarschuwd maar geniet vooral van deze Unibet Clubhouse!