Clubhouse

“Ronny Deila is een halve zot” | Unibet Clubhouse 22

28 april, 2023

Om de start van de Play-offs te bespreken, hebben we er een ervaringsdeskundige bijgehaald. Hij was erbij bij de eerste editie in het seizoen 2009-2010. Een jaar later zou hij de titel ook pakken na spannende Play-offs. Insert Marvin Ogunjimi.

Zijn parcours gaat via Genk naar de Balearen, via een piepjonge Martin Ødegaard) tot in Zuid-Korea, Thailand, Vietnam en zelfs Kazachstan. De globetrotter in Marvin Ogunjimi is tot rust gekomen als T2 van de Beloften van KV Mechelen. Hij komt ons bijpraten over de Play-offs en geeft zijn ongezouten mening over zijn favoriet voor het kampioenschap, van welke speler hij het meest verwacht en wie er wint in de Europe Play-offs.

Zondag zit hij als fan in de tribune van het Koning Boudewijnstadion voor de Bekerfinale tussen KV Mechelen en Antwerp FC. Hetzelfde stadion waar hij tijdens de finale van 2009 met twee goals voor Genk het lot van zijn huidige werkgever bezegelde. Wie haalt het dit jaar en wat mogen we van de komende weken verwachten? Dat en veel meer in een nieuwe Unibet Clubhouse.