Wat zijn de verschillende soorten online bingospellen?

Als je net begint met het spelen van online bingo, vraag je je mogelijk af wat het verschil is tussen de verschillende soorten online bingospellen. Hoewel er verschillende soorten spellen zijn, betekent dit niet dat sommige moeilijker of minder leuk zijn. Je kunt er gerust op zijn dat deze spellen je zelfs grotere en betere kansen geven om een extra zakcentje te verdienen.

90 ball Bingo

90 ball bingo (90 ballen bingo) wordt gespeeld met 9x3 tickets waarbij prijzen uitsluitend worden toegekend op horizontale lijnen, waarvan er slechts drie zijn. Aangezien slechts drie prijzen kunnen worden gewonnen, verlopen deze bingospellen meestal een stuk sneller dan degene met 75 ballen. Natuurlijk is er ook de snelle ruimte met 90 ballen, waar je de snelste spellen kunt beleven die we in huis hebben!

75 ball Bingo

In 75 ball bingo (75 ballen bingo) bestaan de tickets uit een raster van 25 vierkantjes van 5 rijen en 5 kolommen. Het vierkant in het midden is "vrij" en gemarkeerd met een start. Er zijn in totaal 5 prijzen te winnen, één voor elke volgende regel, en dit wordt afgesloten met de full house (volle kaart). In 75 ball bingo kan de eerste regel horizontaal, diagonaal of verticaal zijn, en alle volgende regels moeten horizontaal zijn.

75 Ball Variant Bingo

Dit is heel simpel. 75 ball variant bingo is een variant op 75 ball bingo. Tickets worden verkocht in strips van 3, waarbij alle 75 getallen eenmaal per strip zijn vertegenwoordigd. Deze spellen hebben de grootste prijzenpot en bieden de grootst mogelijke winsten van de progressieve jackpot, omdat het gewonnen aandeel daarin wordt aangepast volgens de ticketprijs.

Ga hier aan de slag met online bingo

Meld je nu aan