Wat zijn bingo chatspellen?

Wij willen dat onze bingospelers zich extra speciaal voelen. Daarom hebben we een breed scala aan chatspellen gecreëerd die niet alleen geweldige beloningen bieden, maar die de bingobeleving ook extra speciaal maken.

Niet alleen zijn deze vriendschappelijke spellen een fantastische manier om mede-chatters en chat-masters te ontmoeten, ze delen ook speciale bonusbeloningen uit. Lees verder voor meer informatie over alle chatspellen die we aanbieden in onze bingoruimtes.

Anagrammen:

De chatmoderator zal aangeven over welk onderwerp het anagram gaat (bijv. sport) met door elkaar gehusselde letters (bijv. baveolt). Om te winnen, moet je 'ANAGRAM' zeggen en dan jouw antwoord. De eerste persoon die het juiste antwoord geeft na het aftellen (van 5 naar 1) wint de Bingobonus. Vergeet niet om 'Anagram' te zeggen voordat je antwoordt, want anders is het antwoord ongeldig.

Prefix (Voorvoegsel): Anagram

Position (Positie): Eerste

Birthdays (Verjaardagen): 

Vertel de CM je verjaardag volgens de indeling DD/MM/JJ (bijv. 01/02/65). Als de afroeper alle drie de nummers van jouw verjaardag roept, moet je 'Birthday’ en je nummers roepen om te winnen. Spelers die twee gelijke nummers in hun verjaardag hebben (bijv. 05/05/65), moeten een ander nummer kiezen om het spel eerlijk te maken.

Prefix (Voorvoegsel): Birthday

Position (Positie): Eerste correcte claim

Devils (Duivels):

Kijk uit naar 3 nummers die eindigen op een 6 en als 3 nummers met een 6 aan het eind zijn afgeroepen, roep je ‘DEVILS’ in de chat.

Prefix (Voorvoegsel): DEVILS

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel.

Fill in the Blank (Vul de lege ruimte in):

De CM zal de chatroom om een citaat of een uitspraak vragen uit een rijm, boek of film. Dit wordt gevolgd door aftellen (van 5 naar 1). Spelers moeten BLANK typen, gevolgd door hun antwoord. De eerste persoon die het correct raadt, wint de bingobonus (bijvoorbeeld hey diddle, diddle the cat and the  ___)... , waarna de speler zou zeggen “BLANK fiddle".

Prefix (Voorvoegsel): Blank

Position (Positie): Eerste  

Hungry (Hongerig): 

De CM geeft een aanwijzing over een levensmiddel of snack en de eerste letter ervan. De eerste persoon die na het aftellen van 5 naar 1 ‘hungry’ zegt, gevolgd door het juiste antwoord, wint. Bijv. Breakfast - BS = Bacon Sandwich

Prefix (Voorvoegsel): Hungry

Position (Positie): Eerste

Karaoke Queen: 

De CM geeft in de chat een regel uit een bekend liedje. De eerste persoon die na het aftellen van 5 naar 1 ‘Karaoke’ zegt, gevolgd door het juiste antwoord, wint. Bijv. Young and sweet, only seventeen = Dancing Queen.

Prefix (Voorvoegsel): Karaoke

Position (Positie): Eerste

Lucky Number (Geluksgetal):

Geef de CM één nummer geven tussen 1 en 90/75/80 (afhankelijk van de bingovariant die u speelt). Wanneer uw nummer wordt afgeroepen, roep je ‘Lucky Number + jouw nummer' om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Lucky Number

Position (Positie): Eerste

Mines a Double (Doe mij een dubbele):

Spelers kijken uit naar de dubbele nummers, zoals 11, 22, 33, enz. Wanneer een dubbel nummer wordt afgeroepen, moeten alle spelers "Mines A Double" plus het dubbele nummer roepen.

Prefix (Voorvoegsel): Mines a Double

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel. 

Movie Madness (Filmgekte):

De CM noemt een personage uit een bekende film; om te winnen moet je "movie" zeggen, gevolgd door jouw antwoord. De eerste persoon die na het aftellen (van 5 naar 1) aangeeft bij welke film het personage hoort, wint de bingobonus.

Prefix (Voorvoegsel): Movie

Position (Positie): Eerste

Missing Vowels (Ontbrekende klinkers): 

De CM post een woord in de chat waarvan de klinkers ontbreken. Spelers moeten na het aftellen van 5 naar 1 het volledige woord vormen door de klinkers toe te voegen. Bijv. B_NG_ = BINGO

Prefix (Voorvoegsel): N.v.t.

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel.

Opposites (Tegengestelden): 

De CM post een woord in de chat. Spelers moeten na het aftellen van 5 naar 1 het tegengestelde woord raden en het correcte antwoord geven in de chat om te winnen. Bijv. Up=Down

Prefix (Voorvoegsel): N.v.t.

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel.

Sirens (Sirenes):

Kijk uit naar 3 nummers die eindigen op een 9 en als 3 nummers met een 9 aan het eind zijn afgeroepen, roep je ‘SIRENS’ in de chat.

Prefix (Voorvoegsel): Sirens

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel.  

Trivia: 

De CM zal triviavragen stellen. De eerste persoon die na het afstellen (van 5 naar 1) “TRIVIA” zegt en het juiste antwoord geeft, wint de bingobonus. Vergeet niet om “Trivia” te zeggen vóór jouw antwoord, want anders is het antwoord ongeldig.

Prefix (Voorvoegsel): Trivia

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het spel.

Twister:

De CM geeft je een reeks getallen. Om te winnen, moet je wachten tot dat nummer OF het tegengestelde nummer wordt afgeroepen en vervolgens ‘TWISTER’ en beide nummers roepen in de chat, of de claim is ongeldig.

Prefix (Voorvoegsel): Twister

Position (Positie): Wordt aangekondigd voor de start van het bingospel.  

Jump (Spring):

Geef de CM 5 nummers op het nummerveld waar telkens één nummer tussen zit. Bijv. 3, 5, 7, 9, 11. Als jouw nummers worden afgeroepen, schreeuw je ‘Jump’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Jump

Position (Positie): Eerste

Cube (Kubus):

Geef de CM één nummer. Om te winnen, moet je op het nummerveld een vierkant hebben met daarin jouw nummer. Wanneer jouw nummer plus drie andere nummers die samen een vierkant vormen worden afgeroepen, roep je ‘Cube’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Cube

Position (Positie): Eerste

Bingo:

Geef de CM één nummer uit elk van de kolommen B, I, N, G en O op het nummerveld. Als jouw nummers alle vijf worden afgeroepen, roep je ‘Bingo’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Bingo

Position (Positie): Eerste

Blackjack:

Geef de CM drie getallen die opgeteld 21 zijn, bijvoorbeeld 5, 6, 10. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Blackjack’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Blackjack

Position (Positie): Eerste

Corners (Hoeken):

Geef de CM de hoeknummers van een van jouw tickets. Bijv. 1, 15, 61, 75. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Corners’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Corners

Position (Positie): Eerste

Mirrors (Spiegels):

Geef de CM twee nummers die elkaars spiegelbeeld zijn. Bijv. 12/21. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Mirrors’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Mirrors

Position (Positie): Eerste

Gin:

Geef de CM één nummer uit elk van de kolommen G, I, N op het nummerveld. Bijv. 46, 16, 31. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Gin’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Gin

Position (Positie): Eerste

Gogo:

Geef de CM twee nummers uit elk van de kolommen G en O op het nummerveld. Bijv. 46, 47, 61, 62. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Gogo’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Gogo

Position (Positie): Eerste

Lovely Legs (Heerlijke benen):

Geef de CM twee nummers met in elk het cijfer 1. Bijv. 12, 51. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Lovely Legs’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Lovely Legs

Position (Positie): Eerste

Tic Tac Toe (Boter, kaas en eieren):

Geef de CM drie opeenvolgende nummers die op een horizontale, diagonale of verticale lijn op het nummerveld staan. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Tic Tac Toe (TTT)’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Tic Tac Toe (TTT)

Position (Positie): Eerste

Megaladder:

Geef de CM vier opeenvolgende nummers op het nummerveld. Bijv. 12, 13, 14, 15. Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Megaladder’ plus jouw nummers om te winnen!

Prefix (Voorvoegsel): Megaladder

Position (Positie): Eerste

Friends (Vrienden):

Geef de CM vijf nummers en de naam van jouw vriend. Bijv. 1, 5, 7, 21, 52 + (naam). Als jouw nummers worden afgeroepen, roep je ‘Friends’ plus jouw nummers om te winnen! Zowel jij als je vriend wint 1bb.

Prefix (Voorvoegsel): Friends

Position (Positie): Eerste

Meld je nu aan