Hoe verdien je loyaliteitspunten door het spelen van online bingo?

Verdien een enorme waaier aan prijzen en beloningen terwijl je bingo speelt, zonder dat je iets hoeft te doen om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma. Het enige wat je hoeft te doen om punten te verdienen is online bingo spelen, waarna je de punten vanzelf toegevoegd worden aan je account.

Lees verder voor meer informatie over de verschillende beloningen die je hier wachten.

Loyaliteitsprogramma

Onze loyaliteitssysteem is opgezet met bingospelers in het achterhoofd. Wanneer een speler actief is in online bingo, stijgen ze in het loyaliteitssysteem door onderweg punten op te pikken. Je kunt je vooruitgang controleren op de loyaliteitsmeter in de bingokamers en op de pagina 'Mijn Bingo'. Wanneer de meter tot de rand is gevuld, ga je een level omhoog en word je beloond met een draai aan het Loyaliteitswiel. Hier heb je de kans om cadeaus in de wacht te slepen, zoals gratis rondes in minispellen, vouchers voor bingo of zelfs geldprijzen!

Vouchers

Vouchers zijn waardebonnen die worden toegekend aan bingospelers via het loyaliteitswiel, acties of als winst in chatspellen, hoewel hier wel beperkingen aan zijn verbonden. Om te zien bij welke bingokamers en spellen de voucher kan worden gebruikt, beweeg je gewoon de muis over je vouchersaldo. Door naar 'Mijn Bingo' te gaan kun je je actieve voucher zien, en eventuele vouchers die in de wachtrij staan. Je ziet ook de vervaldatum, en door te klikken op de voucher zie je de inzeteisen achterop.

Gratis rondes

Gratis rondes bij minispellen kunnen worden gewonnen met een draai op het loyaliteitswiel, met chatspellen en tijdens acties. Je kunt ze zien in de 'Mijn Bingo' sectie en van daaruit zou je ook naar het betreffende spel kunnen gaan.

Registreer vandaag nog om te beginnen met het claimen van jouw loyaliteitspunten.

Meld je nu aan