Wedtips Jupiler Pro League Speeldag 15

november 16, 2017

Het komende weekend zijn we toe aan de laatste speeldag van de heenronde van de Jupiler Pro League. Dat Club Brugge de eerste helft van de competitie zal afsluiten als leider is al enkele weken duidelijk. Onderin kunnen we verder echter een spannende degradatiestrijd verwachten met Eupen, KV Kortrijk en KV Mechelen die de heenronde als rode lantaarn kunnen afsluiten. We blikken alvast vooruit naar enkele wedstrijden van deze speeldag en op enkele interessante noteringen.

Bovendien zijn zoals steeds al deze wedstrijden en andere wedstrijden van de Jupiler Pro League en de Proximus League tijdens het wedden gratis live te bekijken via de livestream op Unibet. Daarnaast kan je naar gewoonte bij ons ook genieten van het ruimste aanbod aan weddenschappen op de grootste nationale en internationale sporten en competities.

Sporting Charleroi – KV Mechelen: Nieuwe punten voor KV Mechelen?

Vrijdag 17 november 20u30

Het eerste duel van de 15e speeldag vindt vrijdag plaats op het veld van Charleroi. Charleroi, dat eerder nog 2 op 9 haalde tegen Oostende, Lokeren en Eupen vond tijdig zijn vorm terug en dat resulteerde in een 6 op 6 thuis tegen KAA Gent en op het veld van Antwerp. De Zebra’s staan momenteel op een mooie tweede plaats en het behalen van de play-offs is ongetwijfeld een doelstelling.

KV Mechelen kende daarentegen een veel mindere seizoensstart en stond tot vorige speeldag zelfs laatst na een 0 op 12 tegen Zulte Waregem, Lokeren, Eupen en Anderlecht. Een totale crisis werd echter bezworen dankzij de 2-0 overwinning op de vorige speeldag tegen KV Kortrijk. Het vertrouwen bij de Mechelaars is voldoende groot in het team en coach Jankovic, en dat resulteerde ondanks de resultaten zelfs in een clubrecord dit seizoen qua aantal abonnementen.

Charleroi is echter overduidelijk favoriet voor de zege en dat heeft niet het minst te maken met de slechte uitreputatie van KV Mechelen. De Mechelaars behaalden dit seizoen nog maar 2 punten op verplaatsing. Charleroi daarentegen verloor dit seizoen thuis enkel nog maar tegen leider Club Brugge. Bovendien is het uitkijken naar goudhaantje Benavente bij Charleroi, die de laatste 2 wedstrijden 4 keer de weg naar het doel vond.

Interessante noteringen Winst Charleroi: 1.85

Standard – KV Oostende: wie zet zijn sterke reeks voort?

Zaterdag 18 november 20u30

Een ander interessant duel van het aankomende weekend is Standard - KV Oostende. Beide teams kenden een desastreus seizoensbegin, voor de ene al iets meer dan de ander. Van deze slechte vorm is echter absoluut geen sprake meer: Standard staat vooral dankzij een sterke thuisreeks op 1 overwinning van een Play-off I plaats en Oostende wist dankzij een overtuigende 9 op 9 weg te geraken van de laatste plaats, met inmiddels 4 punten voorsprong op staartploeg Eupen.

Misschien wel de voornaamste reden om dit duel in de gaten te houden en live te wedden aankomende zaterdag is de onderlinge geschiedenis tussen beide teams. De laatste 6 ontmoetingen tussen deze teams stonden garant voor actie, spektakel en vooral veel doelpunten. In de laatste 6 ontmoetingen werd er 29 keer gescoord: 19 keer door Oostende, 10 keer door Standard. 5 keer wonnen de Kustboys, 1 keer werd er gelijkgespeeld. Beide ploegen vonden recent vlot de weg naar de goal: Oostende scoorde 10 keer in de laatste 3 wedstrijden, Standard vond 8 keer de weg naar het doel in de laatste 3 thuiswedstrijden.

Interessante noteringen: Over 3.5 doelpunten: 2.75, Beide ploegen scoren in beide helften: 11.00

Andere wedstrijden van speeldag 15 van de Jupiler Pro League

  • Moeskroen – Anderlecht: zaterdag 18 november 18u00
  • Eupen – Antwerp: zaterdag 18 november 20u00
  • KV Kortrijk – Sint-Truiden: zaterdag 18 november 20u00
  • Zulte Waregem – Racing Genk: zondag 19 november 14u30
  • Club Brugge – Waasland-Beveren: zondag 19 november 18u00
  • Lokeren – KAA Gent: zondag 19 november 20u00

Zoals elke speeldag kan je deze week ook weer genieten van een speciale promotie voor de Jupiler Pro League: schrijf je in voor de promotie en verdien een freebet wanneer je jouw geplaatste inzet kan laten uitbetalen met winst door gebruik te maken van de Cash Outfunctie

Wed nu op de Jupiler Pro League