Wedden op Jupiler Pro League Speeldag 11

Na een spektakelrijke tiende speeldag van de Jupiler Pro League met 29 doelpunten en 6 rode kaarten zien we vooral Club Brugge, Antwerp en Anderlecht als de grote winnaars. Club Brugge bouwde zijn voorsprong op eerste achtervolger Charleroi uit tot 6 punten, terwijl Anderlecht en Antwerp zich dankzij de driepunter naar een gedeelde derde plaats hijsen. Wie wordt de grote winnaar van de elfde speeldag? Wij namen 2 belangrijke wedstrijden, 1 onderin en 1 bovenaan het klassement, onder de loep en bekeken de noteringen.

Zoals steeds zijn al deze wedstrijden en andere wedstrijden van de Jupiler Pro League en de Proximus League tijdens het wedden gratis live te bekijken via de livestream op Unibet. Daarnaast kan u naar gewoonte bij ons ook genieten van het ruimste aanbod aan weddenschappen op de grootste nationale en internationale sporten en competities.

AS Eupen – KV Mechelen: wie ontsnapt uit de degradatiezone?

Zaterdag 21 oktober 20u00

Op zaterdagavond maakt KV Mechelen de verre verplaatsing naar het Kehrwegstadion van AS Eupen. Beide teams zaten dit seizoen maar al te vaak in de hoek waar de klappen vielen en zijn dan ook onderaan het klassement te vinden: Eupen staat voorlaatste in het klassement met slechts 6 punten uit 10 wedstrijden, terwijl KV Mechelen daar net boven staat met 8 punten. Enkel Oostende doet slechter met 5 punten, maar kan in 1 wedstrijd over beide teams springen.

Beide teams hadden ook duidelijk hun aandeel in het aantal doelpunten van de vorige speeldag. Terwijl Eupen op het veld van Charleroi dankzij een sterke Mbaye Leye twee keer een achterstand wist om te zetten naar een verdiend punt, verloor KV Mechelen thuis zijn wedstrijd al na 1 speelhelft. Het ging namelijk met 1-4 de rust in tegen Anderlecht. De Kakkers vochten in de slotfase nog terug tot 3-4, maar tot puntengewin kwam het net niet.

In de onderlinge ontmoetingen op het hoogste niveau was het telkens KV Mechelen dat aan het langste eind trok, maar de vraag is maar of het huidige KV Mechelen, dat dit seizoen nog maar 1 keer wist te winnen, deze reeks kan voortzetten. Beide teams kenden deze seizoen al een heel aantal gelijke spelen, en dit is mogelijk een nieuwe.

Interessante odds: Gelijk spel en beide team scoren: 4.35, Over 3.5 goals: 2.60

Club Brugge – Antwerp: Blijft Club Brugge foutloos thuis?

Zondag 22 oktober 14u30

De aantrekkelijkste affiches van de elfde speeldag worden zoals wel vaker pas op zondag gespeeld. De eerste wedstrijd op zondag is het duel tussen een van de revelaties van het seizoen, Antwerp, en de fiere leider Club Brugge. Antwerp verbaasde dit seizoen eerder al vriend en vijand en zette vorige week de kers op de taart door thuis Zulte Waregem in te blikken. Dankzij deze drie punten kwam het op een gedeelde derde plaats.

Club Brugge op zijn beurt gaf dit seizoen enkel nog maar punten weg aan Moeskroen en staat aan de leiding van het klassement. Het kwam daarvoor vorige week echter goed weg, want op het veld van hekkensluiter Oostende had het de blessuretijd nodig om zich van de 3 punten te verzekeren. Club Brugge is dit seizoen dominant, niet enkel in punten, maar ook in statistieken: Met 25 gemaakte doelpunten en slechts 9 doelpunten beschikken de West-Vlamingen zowel over de beste aanval als de beste verdediging van de Jupiler Pro League. Dat heeft het vooral te danken aan de thuisreputatie, waarin het op 4 wedstrijden 11 doelpunten maakte en er slechts 2 incasseerde.

Ondanks de indrukwekkende uitreputatie van Antwerp (10 op 15 punten), leek de motor de laatste twee verplaatsingen echter wat te sputteren. Antwerp kwam niet verder dan 1-1 op het veld van Lokeren en ging kansloos onderuit met 3-0 op het veld van Waasland-Beveren. Zondag wacht een tegenstander van een heel ander kaliber, die er alles aan zal doen ongeslagen te blijven op eigen terrein.

Interessante odd: Club Brugge Asian Handicap -1.5: 2.00

Andere wedstrijden van speeldag 11 van de Jupiler Pro League

  • Moeskroen – Standard: vrijdag 20 oktober 20u30
  • Lokeren – Charleroi: zaterdag 21 oktober 18u00
  • Sint-Truiden – KV Oostende: zaterdag 21 oktober 20u00
  • KV Kortrijk – AA Gent: zaterdag 21 oktober 20u30
  • Anderlecht – Racing Genk: zondag 22 oktober 18u00
  • Zulte Waregem – Waasland-Beveren: zondag 22 oktober 20u00

Zoals elke week kan u ook nu weer genieten van een nieuwe promotie voor de Jupiler Pro League. ontvang deze speeldag een terugbetaling tot €25 als er een doelpunt valt na de 90e minuut.

Wed nu op de Jupiler Pro League