Jupiler Pro League Speeldag 3: enkele wedtips

augustus 8, 2017

De weg is nog heel lang, maar de eerste toon is gezet en de eerste favorieten en kanshebbers voor degradatie worden stilaan duidelijk. Na 2 speeldagen zien we enkel nog 3 ploegen met het maximum van de punten, namelijk Zulte Waregem, Club Bruggen en Charleroi. De grootste verrassing zien we onderaan in het klassement waar AA Gent momenteel nog steeds puntenloos is. Ook Oostende, Lokeren en Eupen wist nog geen enkel punt te sprokkelen sinds de start van de competitie.

Deze ploegen zullen er alles aan doen om dit weekend hun eerste punten te halen, maar zullen ze daar ook in slagen? Unibet zoekt alvast enkele goede wedtips voor u uit! Vergeet bovendien niet dat al de wedstrijden van de Jupiler Pro League ook live te bekijken zijn via de live stream van Unibet TV, wat live wedden nog leuker maakt!

KV Mechelen – KAA Gent: een dieper punt voor AA Gent?

Zaterdag 12 augustus, 18u00

Het mag gerust gezegd worden dat Gent in een dipje zit. Wie voorspeld zou hebben en er op weddendat Gent na 2 wedstrijden tegen staartploeg Sint-Truiden en promovendus Antwerp geen enkel punt zou behalen werd ongetwijfeld gek verklaard maar kon dan wel van een mooie winst genieten. Niets is echter minder waar en in tussentijd wisten de Buffalo’s ook niet over twee wedstrijden voorbij het Oostenrijkse Rheindorf Altach, de nummer 4 van vorig seizoen, te geraken, wat de crisis compleet maakt.

Komende speeldag stuit AA Gent echter op het KV Mechelen van Yannick Ferrera. Mechelen speelde de eerste twee speeldagen gelijk thuis tegen Standard en op het veld van Waasland-Beveren en kijkt likkebaardend uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen de zwalpende Buffalo’s. Bovendien kan Mechelen rekenen op een prima thuisreputatie tegen Gent: de laatste keer dat Gent een punt haalde op het veld van Mechelen was in 2014, nota bene het jaar dat ze kampioen speelden. Het zou een grote verrassing zijn mocht Gent een punt weten te rapen in deze wedstrijd.

Onze Wedtip: Ongeldig bij gelijkspel – KV Mechelen (2.23)

AS Eupen – KV Kortrijk: Pakt Eupen zijn eerste punten in de strijd voor behoud?

Zaterdag 12 augustus, 20u00

Het is misschien te vroeg om al over een degradatiestrijd te praten, maar de eerste resultaten van Eupen zijn allesbehalve rooskleurig. Na 2 speeldagen staat het op de laatste plaats met een demotiverend doelpuntensaldo van 1-8. De enige verzachtende omstandigheid in dit geval is dat dit gebeurde op Club Brugge en thuis tegen Zulte Waregem, die beiden een vliegende start kenden.

De volgende uitdaging en enigszins bepalende wedstrijd van het seizoen is thuis tegen KV Kortrijk. De West-Vlamingen maken de verplaatsing van ruim over de 200 kilometer. Kortrijk nam na een 1-0 verlies op verplaatsing bij Charleroi revanche tegen Lokeren door met dezelfde cijfers te winnen. Kortrijk was dominant over de hele wedstrijd tegen de zwakke Waaslanders en kan positief naar de rest van het seizoen kijken.

De onderlingen geschiedenis spreekt in het nadeel van Kortrijk, maar de omstandigheden zijn weliswaar anders. Zowel tegen Brugge als Zulte Waregem toonde Eupen wel iets, maar onvoldoende om echt iets te betekenen. We verwachten dat Kortrijk minstens een punt wegsleept uit Eupen.

Onze wedtip: Ongeldig bij gelijkspel – KV Kortrijk (2.30)
 

Andere live voetbalwedstrijden op het programma op speeldag 3 van de Jupiler Pro League:

  • Zulte Waregem – Club Brugge: Vrijdag 11 augustus 20u30
  • Sporting Lokeren – RE Moeskroen: Zaterdag 12 augustus 20u00
  • KV Oostende – Waasland-Beveren: Zaterdag 12 augustus 20u30
  • Antwerp – KRC Genk: Zaterdag 12 augustus 20u30
  • Sporting Charleroi – RSC Anderlecht: Zondag 13 augustus 18u00
  • Sint-Truiden – Standard Luik: Zondag 13 augustus 20u00

Al deze wedstrijden van de Jupiler Pro League zijn zoals steeds te bekijken via live streaming van Unibet TV. Daarnaast vind je bij Unibet ook steeds het ruimste aanbod aan sportweddenschappen op de grootste en kleinste competities! Geniet bovendien zoals elke week weer mee van onze Jupiler Pro League promotie

Wed nu op de Jupiler Pro League